Fant, ki te ne spusti blizu sebe...

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
KatV
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant, ki te ne spusti blizu sebe...

Neprebrana objava Napisal/-a KatV »

Imam en velik problem... Dobivala sem se z fantom, ki je prej imel eno punco, ki ga je res grdo izkoriščala, varala,... Posledično se je naučil zaklepati vase in ohranjati distanco do ljudi. Vem da me ima neskončno rad, a prejšnji teden, ko je bil pijan (nikoli ne pije, ker hodi v fitnes, zato ga je prau ''usekalo''), mi je začel razlagati, kaj on čuti do mene, blablabla... Naslednji dan, ko smo se zbudili, me niti pogledat ni več hotu... prišla sem mu preblizu in zdaj me odriva proč od sebe... Kako mu dopovedati, da ni prau, kar dela?... in mu pomagati pri tem problemu?
Laika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Laika »

Sama mu boš težko kaj dopovedala (morda si bila preveč vsiljiva?!), sploh če je tak tip. Mislim, da bo moral sam spoznat kaj dela in kaj je dobro. Res je, da ko smo pijani priznamo (večina vsaj) tisto, kar trezni ne bi, pa vendar si jaz kaj takšnega ne bi jemala k srcu. Najbolje bo, da se odmakneš od njega... Ne kliči ga, ne piši mu, bodi povsem zase. Morda ga bo "hladen tuš" zbudil. Če mu je kaj do tebe te bo že poiskal/ti pisal. :)
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet. :)
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

Jaz se sploh ne bi več ubadala z njim. Kot prvo, fant se bo moral sprijazniti, da nam življenje ne nosi samo lepih trenutkov ampak dostikrat tudi hude, težke in travmatične.

Še večkrat ga bo doletelo kaj hudega, a se bo potem vsakič spet zabubil in vse odrival vstran?

Sčasoma to zna z njegove strani prerast v manipuliranje in izkoriščanje, potrebo po veliki pozornosti...ti boš pa samo še bolj zmedena...in bolj zatreskana, kajti vedno nas bo bolj privlačno nedosegljivo, čeprav za nas popolnoma napačno, namesto da bi vklopili razum in se dostojanstveno umaknili.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

Kaj ko bi enkrat za vselej obveljalo to, da napišete še starost?

Meni deluje ta tipček kot nek 19letnik ko je še ves nezrel v glavi in je pravi drama queen,ker je enkrat pokazal čustva ženski in mu je zdaj nerodno.
KatV
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KatV »

Nisem bila vsiljiva, mogoče le direktna.. Nevem, nisem taka da bi hodila okrog vrele kaše, vedno naravnost uprašam kar me zanima... Hvala za nasvete, vem da bi ga morala pustiti prav pri miru, a je res težko... telefon bom vrgla v smeti in bo :D Napisal mi je da trenutno ne more imeti punce... da si res želi in hoče ampak ne more... tip je verjetno čuden... al sej ne vem :? :?
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Potem pa v roku 1 meseca oz. 2, bo mel punco :D

Pusti rajši..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Odgovori