Inaa** napisal/-a:me je kar mal groza tole brat. Abby a to potem pomeni da so vsi moški, katerim sm js všeč infantilni in nezreli? ker mam namreč zelo majhne prsi- po tvoje bi to blo potem videz nerazvite 13letnice. morm skrbet da je moj fant en bolnik, ker sem mu všeč? jao
Ritka pa overall fit, who cares about tit!Ne resno, dokler je postava pošlihtana, tudi res majhne joške niso problem. Govorim o majhnih sisah da se reče, nekaj v stilu velikosti mezolja 15 letnika in ne o standard majhnih joškah tipa A-košarce.Zeloo redko srečam tako punco, da jih lahko rečem dila, pa še te, ki sem jih srečal, so imele po večini super postavce.
Morm priznat, da imate ženske zelo srečo, če si lastite ta "defekt" res majhnih jošk, ker je verjetnost, da vas model zaradi tega skensla, prekleto majhna. Če se pa to recimo že zgodi, pa z lahkoto najdete dečkota, ki ne bo imel nič proti, če vam pa še ni kul, pa zadevo lahko poštimate za 2000-3000€ pri prvem plastičnem kirurgu. Lahko vam je, ker meni ni. Če me kaka špela odjebe ker imam majhnega, kar je glede na pestro IZBIRO tipov čisto možno, kaj lahko naredim?Grem domov jokat to je pa tud vse, ker efektivni podaljševalni posegi pač ne obstajajo.
Pa še ena zanimivost izpred let; Se spovnim ko sem bil na samem z neko deklino in sem debato obrnil bolj v seksualno smer

, vprašal sem jo nekaj v stilu "Ej, pa čist tko me zanima, kolk maš ti kej velke [joške]?".Pričakoval sem seveda en sramežljiv, "giggle" odziv z mogoče malo zardelosti, vendar je izpadlo čisto drugače. Punca je bila na manjši strani, kar se jošk tiče, nek standardni A in je ob mojem vprašanju totalno popizdila. Prvo kar je padlo je bil en opasan pogled, potem tišina in nato glasen "KAAAAAAAAJ?" in kup ogorčenja. Potem se je začelo "A ti bi rad velke?!!!Poj si pa nejd eno z velkimi, ker mene očitno ne rabiš"...itd..Sledil je cel monolog kako sem plitek, vmes se je pa dečva skorej zjokala in odšla. Spomnim se, da sem ji naslednji dan celo uro razlagal, da so mi njene sise čist kul pa da sem hotel samo malo rajc-debate in da ni bilo nobenega namigovanja, da bi imela premale al whatever. Sem pa takrat spoznal kolk jebena zna bit negotovost in kako jo lahko ponucam proti ženskam, vendar sem jo nažalost v prihodnjih letih pridobil največ sam.