Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Vsaaako leto to sprašujem in nikoli ne pridem nikamor, a imajo v normalnih trgovinah velikost 75 D modrčkov? HM vem, da nima. Razne women's secret tudi ne, triumph pa je obupno drag. Any ideas? :roll:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
M_Sixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a M_Sixty »

Jaz to številko v lisci dobim pa so res dobri modrčki .. Pa dobiš tak za 20 eurov že ... Glede na ostale cene
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Probaj še Etam v Emporiumu. Cca 10€ več modrčki kot H&M, ampak res fantastični :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Popotnica, skupaj s svetlimi / belimi oblačili v pralni stroj. Čevlje daj obvezno v vrečo za pranje, pa v vsak čevelj še po en listek - lovilec barv. Za bolj izrazito belo pa še par žlic sode bikarbone v pralni stroj (lahko kar v prašek streseš).
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

A je morda katera videla kje krilo podobno temu: http://www.lyst.com/clothing/dolce-gabb ... irt-white/ ?

Hvala
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Tamara stylish napisal/-a:A je morda katera videla kje krilo podobno temu: http://www.lyst.com/clothing/dolce-gabb ... irt-white/ ?

Hvala

V emporiumu v ljubljani (BTC) in v sportini v cityparku v BTC-ju sem vidla enak stil krila, samo da je bilo v emporiumu pisano v sportini pa belo z nekim črno barvnim mini rožastim vzorcen na spodnjem robu. Kar luštno je bilo tole iz sportine.

NOVO:

Torej punce imam en problemček.
Rada bi si naročila tole oblekico na ASOS ampak ne vem glede velikosti...
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Soft-Bandeau-Skater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3069824&cid=8799&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Coral

Torej mere imam:
Bust 98
Waist 83
Hips 103
To je kao UK16 ampak jaz imam našo konfekcijsko 40, kar pa je UK 12.

Kaj mi svetujete (predvsem tiste,ki imate kake izkušnje z naročanjem na ASOS. Ali naj se držim tabele ali naj se držim converterja iz EU v UK.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

schpeltza, kar se ASOS-a tiče se meni zdi, da če večkrat naročaš se "naučiš", katero številko moraš vzet glede na model oblačila :D Glede na moje izkušnje lahko komot naročiš eno številko manjšo. Jaz naročim eno ali celo dve številki manjši in mi je prav.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

UK 12. Mere so enake.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

dost lažje bi blo, če bi pisal material (al sem slepa?), če je poliester, potem je fajn vzet večjo številko, če si razpet med dvema konfekcijama
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Mishela, zraven slike v kvadratku piše material, v zavihku info & care - about me.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

men piše samo to :(
ABOUT ME
Size UK 8/ EU 36/ US 4 centre back to hem measures: 59cm/23.25in
Poppy.
Debatorica
Debatorica

^^ Čudno :? Sem šla zdaj za foro pogledat par artiklov in mi je pisalo pri vseh.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

pri drugih meni tud normalno piše ja, sej zato mi je blo čudno, da tukaj ni nič napisano :?
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Hm... Potem bom pa kar naročila UK 12, če pravite, da so prej prevelike kot premal. Če mi bo kaj res fejst preveliko, bom pač dala zožat.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Ko se je že pričela debata o ASOS številkah, mi mogoče lahko katera pove, če je kakšna razlika med ASOS in ASOS PETITE številkami? :)
Odgovori