Led Zeppelin napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:tega uporabnika nisem nikol zasledil na forumu
Upam da je to šala.
verjetno, če sprašuje če je fan slovenščine

*Lani* napisal/-a: V to, da je pedertaška v določenih krogih postal izraz za določeno vrsto torbe, ne dvomim, dvomim pa v to, da ni neprimerno, da se na tak način posplošuje, kot tudi v to, da beseda peder nima negativnega prizvoka, še posebej pa ker se uporablja pretežno za stvari, za katere želijo ljudje izraziti, da jim niso pretirano všeč, ko želijo izraziti, da so jim, pa poudarjajo, da stvar vendarle ni tako pederska in da oseba, ki jo uporablja vendarle ne izgleda kot peder, kot tu poudarjaš ti.![]()
dot napisal/-a:Meni se sicer tudi zdi zgrešen in trapast izraz (v bistvu ga še nikoli nisem slišala, samo tu na forumu prebrala parkrat)... ampak kakor jaz razumem, to ne pomeni označevanja slabih stvari o.O, temveč se skuša poudarit nekakšen bolj poženščen element (ker možati moški navadno torbic ne nosijo), geje pa tudi družba navadno klišejsko označuje kot take - pač malo bolj nežne in bolj navdušene za ženske stvari kot ostali dedciAmpak kot je ena že omenila, geji so ponavadi eni najlepše urejenih in modnih moških, tako da ne vem, kdo bi hotel to nosit
Pomoje je res povezava samo s tem bolj ženstvenim elementom torbice. Se je pa med geji zadnja leta razpaslo, da nosijo tudi ogromne ženske dizajnerske torbe, meni se zdi kul, zakaj pa ne, če jih veseli