kako pristopiti do fanta,katerega ne poznas? poznam ga samo tako, da lahko rečem, da sem prek prijateljev slisala za njega, drugače pa. dodala sem ga na FB, ampak res nevem kaj mu naj napišem, ali mu naj kaj ali ne?
hvala za pomoč

pirodoksin napisal/-a:moj nasvet: daj se probaj kaj družit z njim v neki taki situaciji, kjer bojo vajini frendi skupaj, npr. na kakem žuru ali kaj podobnega in mu pokaži, da ti je všeč, npr. večkrat ga pogledaj v oči z nasmehom oz. že to, da pristopiš do njega je veliko. pol mu lahko pač rečeš, da bi se kdaj lahko dobila in potem čakaš, da odreagira.
butterfly92 napisal/-a:hejj![]()
kako pristopiti do fanta,katerega ne poznas? poznam ga samo tako, da lahko rečem, da sem prek prijateljev slisala za njega, drugače pa. dodala sem ga na FB, ampak res nevem kaj mu naj napišem, ali mu naj kaj ali ne?
hvala za pomoč![]()
butterfly92 napisal/-a:ker me ji ze kar nekaj časa simpatičen, in sem ga šele sedaj dodala
Jochie napisal/-a:pirodoksin napisal/-a:moj nasvet: daj se probaj kaj družit z njim v neki taki situaciji, kjer bojo vajini frendi skupaj, npr. na kakem žuru ali kaj podobnega in mu pokaži, da ti je všeč, npr. večkrat ga pogledaj v oči z nasmehom oz. že to, da pristopiš do njega je veliko. pol mu lahko pač rečeš, da bi se kdaj lahko dobila in potem čakaš, da odreagira.
ti si z žensko na žuru in se na žuru dogovarjaš, če bi se kaj dobila??? ne bi raje izkoristil možnost, da sta v tistem trenutku skupaj?'' naslednji zmenek bo pač posledica ujemanja na tem žuru...ali pa ne bo...