Splošna tema za hitre nasvete
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Jaz sem napisal skrajno verzijo..samo upam da potegne kaj iz tega. Vse kar sem napisal lahko vzames na nacin kot ga vidis. Ne gre se za ignore in ne gre se za jebanje. V vsem tem je dejanski classy nacin kako ustvariti malo napetosti in ne biti tip ki se obesa na na punco.
Pirodiksin..lej ce se ti jeb*, pejt enkrat do nje pa ji reci da ti je vsec pa jo poljubi. Potem pa pojdi domov..pokazes jajca.
Pirodiksin..lej ce se ti jeb*, pejt enkrat do nje pa ji reci da ti je vsec pa jo poljubi. Potem pa pojdi domov..pokazes jajca.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
veš kaj naredi? lepo kupi bombone baci. ko bosta skupaj, jo vprašaj, če ji lahko daš lupčka. če bo rekla ja, jo kušni, če se bo pa obotavljala ali pa rekla ne, pa iz žepa potegneš bombon in jo še enkrat vprašaš, če je prepričana.
boš takoj vedel, pri čem si pri prvem odgovoru, bomboni so pa samo zato, da se ven potegneš, če ti da košarico!
ni še sprobano, ampak papak ne moreš postati!
boš takoj vedel, pri čem si pri prvem odgovoru, bomboni so pa samo zato, da se ven potegneš, če ti da košarico!
ni še sprobano, ampak papak ne moreš postati!

-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
ej sori, samo zdaj pa res ne vidim, kaj bi rada. a sem spraševal o poljubljanju ali kaj takega? prosil sem za en enostaven nasvet pa sem dobil dva resna odgovora, ostalo pa samo zdrahovanje in neke kvazižalitve. mislim, človek prosi za pomoč, vi ga pa jebete v glavo.
pa še brat ne znate, sem napisal, da osebni obiski ne pridejo v poštev (rad bi, da bi bilo to možno, ampak pač ni).
če se vam pa moj "problem" zdi banalen, pa pač ne odgovarjajte. pač zame je to trenutno problem, niti nisem napisal, da je to neka sizifova skala ali kaj, ampak majhen problemček, če hočete.
pa še brat ne znate, sem napisal, da osebni obiski ne pridejo v poštev (rad bi, da bi bilo to možno, ampak pač ni).
če se vam pa moj "problem" zdi banalen, pa pač ne odgovarjajte. pač zame je to trenutno problem, niti nisem napisal, da je to neka sizifova skala ali kaj, ampak majhen problemček, če hočete.
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka