Žalostna čustva

Pomoč iz čustvenih stisk.
anjaaa_96
Sramežljivka
Sramežljivka

Žalostna čustva

Neprebrana objava Napisal/-a anjaaa_96 »

v četrtek boma s fantom skupaj 9 mesecov in meni se zdi da fant izgublja čustva do mene :(
Ko sm ga vprašala če hoče iti narazen z mano je rekel da ne , ker ima preveč lepih spominov namene in jih nmore kr tk pozabiti ter noče spoznati nove punce. Povedal mi je tudi da ko so slabi dnevi in ko se kregama mu mine do naju in da ni več tako vesel.
Nevem več kaj naj naredim da bo dobil nazaj to veselje in da me bo imel rad tako kot na začetku. Ali je še sploh vredno ostati skupaj? :cry:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Ne.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Josee Phine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Josee Phine »

Če ni zdaj srečen, kar naenkrat postal tudi ne bo. Brezveze vztrajati, saj si še mlada pa boš našla nekoga ki bo te vedno imel rad, ne samo na momente.
Take me as i am, or watch me as i go.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Če je rekel, da noče narazen zaradi spominov in ker noče spoznavat novih, je dejstvo, da nima več pravih čustev do tebe. Ne želi oditi, ker je navezan nate in ker mu bo hudo, če končata, ampak se mi pa zdi, da je konec neizogiben ... ne podaljševat teh muk ... kolikor razumem, si stara nekje 17 let - zveze pri teh letih so navadno obsojene na propad, žal mi je. Ti pa lahko zagotovim, da bo zagotovo vse okej, da ga boš prebolela in šla naprej. :)
anjaaa_96
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anjaaa_96 »

ja sam nevem če ga bom lahko prebolela.preveč sem navezana nanjga , njegova družina me obožuje , moja mama ga obžuje , ...
nevem kk bo potem ko ga nebo več :cry:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

veš koliko mamic je mene oboževalo??? pa je vsaka preživela...menda... :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

zato ker njegova druzina obozuje tebe in tvoja mama njega se ne pomeni, da naj sotaneta skupaj in bosta lahko resila zvezo. Vidva sta v zvezi. Sama...in ne skupaj s familijami in/ali prijatelji.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Seveda boš prebolela! Vsi smo preboleli. :) Vem, da je hudo in si zdaj ne predstavljaš življenja brez njega, ampak bo zelo verjetno še celo nekaj njemu podobnih - torej, zelo verjetno boš imela še nekaj zvez preden se ustališ ... in vedno bo hudo, ampak to je pač del življenja. Bo pa minilo tako zagotovo kot angina po ospenu. ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

še hujše stvari so ljudje preboleli kot boš ti mogla. boš boš, brez skrbi, da boš. ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Re: Žalostna čustva

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Nimaš kaj narediti, nekatere stvari pač minejo, čustva ispuhtijo... Menim da je najbolje da končata zvezo, ker on ne omenja več čustev, ampak samo spomine, tako da vztrajat in se silit, samo zaradi spominov ni vredno, to je samo mučenje. Ti boš vedela, da je samo zaradi spominov s tabo in da ne čuti več do tebe to kar je in boš trpela ti in tudi on. Res bolje da gresta narazen, seveda ti bo hudo, ko bosta šla narazen in normalno da si sedaj mnenja, da ga ne boš mogla prebolet, ampak BOŠ :)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

to je za končat, seveda. če je sam zarad spominov s tabo in ker se mu ne da nove punce iskat? hell yea.

prebolela ga boš, brez skrbi ;) na začetku bo grozn, potem pa vedn bolš.
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

anjaaa96, konec je med vama. Žal. Prej ko to dojameš, boljše bo zate.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

eh, kak pesimizem. tu ti dajejo nasvete neki ljudje, ki še v življenju niso bili v zvezi, kaj šele 9 mesecev.

pomoje se s tipom zadnje čase preveč kregata. pa zato mu mori vse skupaj in mu ni več tako fajn. ti se pa najbrž preveč na njega usmerjaš in gre vse samo še dol. preživi kak dan s kolegicami, v glavnem z nekimi pozivitnimi ljudmi, ki ti bodo dali pozitivno energijo in potem probaj s tipom preživet kaj lepega časa, tako kot včasih, da mu bo spet fajn.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

browneyes napisal/-a:eh, kak pesimizem. tu ti dajejo nasvete neki ljudje, ki še v življenju niso bili v zvezi, kaj šele 9 mesecev.

ti si pa taprava da jih boš dajala?
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

bolj kot ti sigurno, ki ga nisi še niti namočil.
Odgovori