to so tvoje domneve :O 1. jaz sem devičnik, ona je mela že gazilijon tipov. 2. jaz sem 22 star, ona se bliža 30tem, kukr vem. niti slučajno ni enako to.
se mi pa trapast zdi da ji ne bi to napisal, ker se mi zdi čist fajn punca: mojih let, resna.. hell, za začetek je dobr, če ostalo štima bom pa še spoznal, če bo zainteresirana
strinjam se z BE. mislim, da je bolj krivda v tipih, ki jih spoznavaš in pač še nisi spoznala takega bolj resnega in ni krivda v tebi. mogoče bi lahko spremenila okolje kjer spoznavaš tipe s katerimi hočeš na kavo pa so ti všeč, ker za to nočno življenje zagotovo ni najbol primerno. tam res lahko dobiš v večini primerov bolj kot ne seks, naslednji dan pa bo vsakemu glupo kaj je počel, ker je bil pijan. začni spoznavat fante kjer so trezni kot je npr. fitness.
pa še nekaj: to da dobiš telefonsko od nekoga drugega pa kr pišeš za kavo zna res izpast precej creepy in zna koga odbit. lahko da se je pogovarjal s tabo ker je bil pod dozo, pol pa ko je trezn bil pa ni več hoto nadaljevat tega kar sta začela.
možnosti je kar nekaj ampak definitivno pa ni ena od njih to, da si ti punca za zabavo. to ne obstaja razen, če si izrecno ti tak želiš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
*Abby** napisal/-a:Po mojem je problem enostavno v tem, da si neučakana, Leigh Anne. Preveč siliš v to, da bi bila v zvezi in preveč hlepiš po tem in to se zazna in opazi. Niti približno ne verjamem, da si tako grda, da te nihče noče, samo preveč obupano energijo oddajaš ...