Je*en Sony smartphone
Ga dobim, priklopim na računalnik mi ponudi da nadgradim na 4.1, ok nadgradim...se mi baterija skuri v 3 urah.
Nesem na servis 1.: čakam 1 mesec, dobim nazaj...nobena napaka ni bila odkrita
Imam 2 tedna doma, baterija se skuri v 3 urah...zamenjam baterijo iz drugega telefona in ugotovim da baterija je ok, samo da nekaj v telefonu kuri baterijo.
Nesem na servis 2: čakam 1 mesec, dobim nazaj zamenjam čip in matično od telefona, telefon spet skuri baterijo v 3 urah..grem na internet in pogledam da 4.1 nadgraditev ki ti jo Sony ponudi sam !???? na temu telefonu ne deluje stabilno in povzroča anomalije in skuri baterijo.
Nesem na servis 3: zahtevam da mi downgradajo na 2.3.4m androida da bo deloval stabilno, čakam 1 mesec in dobim telefon..baterija deluje 2 dni, super!!!!!

. Poslušam glasbo in se telefon kar ugasne, brskam po internetu in štekne in telefon kar ugasne, SIM kartice mi telefon ne zazna in kar izgubljam omrežje.
Kličem na servis in vprašam kaj, rečejo naj ga priklopim in bo program restoral androida, super a ne!? Ne, ker ko to narediš ti nadgradi na 4.1
In ga morem spet nesti na servis, spet čakati 1 mesec in ko kaj bom dobil nazaj, en navaden puši k*rac.
Najraje bi ga vrgel v steno z vsem šusem in šel na Nokio 3310.
Jebi se Sony, jebi se Sony customer servis, jebi se Sony servis, jebi se Sony xperia.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.