V našem malem selu je bil mali koncertič, moj kolega se je najavil da pride. Ko uletim tam, vidim da je njegova punca (moja kolegica) z njim (pomembno, skupaj sta res ful malo časa, ona drugače živi daleč stran in se midve ful malo vidimo). Ko jo vprašam, zakaj mi ni sporočila da se bo zadrževala 50m od moje hiše, da bi jo povabla na kofe al neki mi reče: "Ja pa sej ti je moj dragi povedal da pride. Midva sva itak eno."
Gre Janezek (itak) v šolo pa ma ful vlko torbo. Pa ga vidi ena teta pa mu reče: ''Ja kam pa nese torbica Janezka?'' Un pa nazaj: ''Kam pa nese gobec teto?''
Se sprehaja lisička po gozdu in sreča zajčka. Pa pravi lisička zajčku "Kaj to jež(š)?" In zajček odgovori "Jaz nisem jež, ampak zajček".. Nekako tako je šlo
Katere tri stvari imaš na delovni mizi, pa tja ne sodijo?
bi rekla, da kar pravično. to, kar sejem, žanjem:) tako v pozitivnem kot negativnem smislu, vendar verjamem, da si itak sam v celoti krojiš svoje življenje, tako da vsaka tvoja odločitev na nekaj vpliva, in na nek način se ti zmeraj vse vrne, dobro in slabo. tako da tudi če je kdaj kaj, kar se mi zdi krivično, se potrudim vseeno iz situacije dobiti največ, če pa ne gre, se pa poskušam ne preveč sekirati, ker življenje teče dalje in mogoče me že za naslednjim vogalom čaka kaj odličnega:)
Jaz sem življenje. In zato je moje življenje odvisno samo od mene in tega, kako si ga ustvarjam. Nikoli nisem imela občutka, da je življenje nepravično in nimam pojma, kaj naj bi to sploh pomenilo, se mi zdi, da je to zgolj prelaganje krivde izven sebe na nek zunanji vzrok. So pa seveda lahko drugi ljudje pravični ali nepravični, imaš pa spet izbiro, kako boš ob krivici ravnal ... definitivno pa ravnanje drugih ne definira in ne more opredeliti mojega življenja. Razen če sama tega ne pustim. Kar spet pomeni, da sem ga opredelila sama.
Ponavljam, me zanima kaj sweety sama misli o tem ...
se strinja z Babs, kar seješ to žanješ. vendar kljub temu mislim da je zelo pravično do mene, ker so se mi v življenju odprle mnoga vrata in ko gledam nazaj mislim, da sem stopala čez prava. v mislih imam predvsem te bolj pomembne stvari, kot so šola, fax,.. je pa res, da je bilo tudi nekaj slabih odločitev, ampak tem odločitvam jaz pravim izkušnja, ki jo upam ne bom več ponovila.