P.S. Mahagonij, ne mi posploševat FDVjevcev, majku ti milu

Mahagonij napisal/-a:Torej po tvoje ima pol tipov 6-packe. Kr neki, kje si ti za 8% najdu da je normalno? To je prfuknjeno nizko. Normalno za moske, ki so suhi, je 20% BF. Zenske pa 30%.
ne uno ripped, ampak da se vid obrise. folk s pivskimi vampi ga pa seveda nima.

*Abby** napisal/-a:Nisem na FDV, sem pa pametna, da. (Tvoje posploševanje vseh študentov z ene fakultete pa je, ne glede na ti dve dejstvi, povsem zgrešeno in primitivno)
*Abby** napisal/-a:Ne študiram bibliotekarstva, sem pa imela na tej smeri izbirni predmet. Študenti so neumni do skrajnosti, predavanja pa trivialna.

In da: Še vedno se strinjam s tem, kar sem napisala. In po tistem sem še bila na bibliotekarstvu, (kaj hočem, imajo pač enega bolj inteligentnih, izobraženih in sposobnih profesorjev v Sloveniji) in kaj naj rečem: dokler se profesor na predavanjih norčuje iz študentov iz golega dolgčasa, oni pa niti ne dojamejo, da se norčuje iz njih ... bom ostala pri svojem mnenju. In niti enega ''drugačnega'' študenta nisem spoznala na tej smeri.

*Abby** napisal/-a:(kaj hočem, imajo pač enega bolj inteligentnih, izobraženih in sposobnih profesorjev v Sloveniji) in kaj naj rečem: dokler se profesor na predavanjih norčuje iz študentov iz golega dolgčasa, oni pa niti ne dojamejo, da se norčuje iz njih ... .

sicer pa ja verjamem da obstajajo tipi, ki pravijo da so jim bolj vsec prsaste pa se mi ne zdi nic narobe s tem, kot tudi obratno. pomoje jim je vecinoma dokaj vseeno, dokler jim je paket vsec.
*Abby** napisal/-a: In infantilno(!) se mi zdi, ja, če moškega privlačijo zgolj ženske, ki imajo otroško postavico, da in mu ženske z drugačnim tipom postave niso všeč.