Vaši outfiti

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

očtino moj telefon in zmožen zajet pravih barv, tak da postam kvazi slike, kjer obleka deluje precej črno, v bistvu pa je temno modra.
+ črne nogavice, ampak sem se prehitro slekla, tak da jih tukaj ni :D

Slika

p.s. any ideas kako naj obleko podaljšam? ker mi je malo prekratka, s hujšanjem pa gre prepočasi, ker bi jo rada že zdaj nosila brez nogavic.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Okej, okej, zgrešila sem ''poanto'' teme. :D Mogoče zato, ker jo prelistam tu in tam, pišem vanjo redko in sem sklepala, da je namenjena temu, da se pokomentira slog te ali one uporabnice ... razumem zdaj to temo tako, kot jo je predstavila dot, velja.

Sicer pa ... mogoče nisem prava oseba za ocenjevat tole, ker jaz osebno ne vidim teh ''razlik v slogih'' ki jih opisujete. Mogoče tudi zato, ker sama ne nosim hlač in sem potem prisiljena v drugačne kombinacije, kaj vem. Nisem hotela nič napadat.

Mishela: Upam, da se šališ s tem ''hujšanjem''. Presuha si in mislim, da je to že napisala ena od punc v tejle temi. Ne ga lomit no! Če ima ta oblekica zgoraj bel rob, mogoče daj še spodaj prišit podobnega, vsekakor bo tudi to, da obleke nikoli več ne daš nase bolje, kot če se izstradaš. :/
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

hočem samo staro postavo nazaj (kind of), nič druga. ki pa je mimogrede bila v mejah zdravstvene normale :D
potem mi vsaj ne bo treba daljšat polovico vseh stvari, ki zdaj čepijo v omari :roll:
skrbi me, da ne bi pasalo če bi kaj prišila poleg, ker tisti zgornji beli rob je...am.. podoben svili, taki material. ostala oblekca pa je menda bombaž, pač tista mehka stvar no :/
pa še ali naj bo prišitek oprijet ali malo na zvonec :/ kaj se lahko takšne stvari menimo, al je to offtopic?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Saj ni problem, meni se zdi, da bi bilo luštno. Ampak glede na volanasti del, bi jaz rekla, naj bo spodaj ravno/oprijeto. Samo fajn šivilijo moraš najti, da bo znala to lepo naredit. :)

No, samo da ne ogrožaš zdravja, ostalo pač kakor ti paše. :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Mishela napisal/-a:hočem samo staro postavo nazaj (kind of), nič druga. ki pa je mimogrede bila v mejah zdravstvene normale :D

To že, samo do nje si takrat prišla z motnjo ali kako že? To pa močno odsvetujem, da ponoviš (itak upam, da nimaš tega v načrtu), raje lepo počasi :) Sama imam tudi rada vitkost, ampak ne na račun zdravja, to se res ne splača, verjemi...

Ja, lahko bi kak rob prišila, zadnjih par sezon sem videla dosti krilc s kakšnim volančkom na robu (malo na ven); pomoje bi to izgledalo bolj avtentično kot raven prišitek (ker tam bi bil pač viden vodoraven rob, razen če te to ne moti). Pa še lažje je tako verjetno, ker rob prosto pada in ni preglavic z usklajenostjo z zgornjim robom. Čeprav se pa pri tem konkretnem modelu obleke strinjam z Abby - ker je že zgornji del volanast, bi bilo verjetno preveč vsega :nixweiss:

Imaš prav, pomoje bi bilo bolje o takih stvareh debatirat v kakšni taki temi: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=300
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Mishela, lepa oblekca. :)
jaz bi jo podaljšala z belim robom, kor pravijo punce. Je pa še ena možnost.Da jo na sredini na pasu odparaš in jitam dodaš en pas. Modra ali bela bi bili najboljši. In potem vse skupaj nazaj prišiješ. Videti bi bilo lepše, je pa veliko več dela. Plus, nekdo, ki to obvladata, ti mora to narediti. :)

tule pa moj zadnji: :D
Slika
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ne ne ne, nobenega belega roba dodajat k oblekci, še posebej ne k pasu, ker je proti vrhu že tako polna z volano. Sploh nobenega roba ne dajaj, sklepam še, da je oblekca elastična in boš rob samostojno težko prišila, šivilja ti bo pa precej računala. Pač ne nosi stvari, ki se ti zdijo zdaj neprimerne za tvojo postavo (čeprov si usekana, sorry). Sploh pa bo oblekca postala z belim robom nenosljiva že zato, ker bo potem predolga. Ravno to je point, da je zgoraj lepo zaprla dekolte, nog pa malce več pokažeš.

Pri zadnjem ninčinem bi pa jaz odstranla ta flashy dingaling nakit in to torbico, ki deluje kot da laptop nosiš okoli, drgač je pa lušten.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Kakšen centimeter več bi definitivno lahko imela tale oblekica in ne bi bila nič ''predolga'' - saj je pa ravno v tem problem, da ji komajda rit pokrije ... kako bi torej bila obleka nenosljiva, če bi bila nekaj cm daljša? A je nosljiva, če ti ritnice ven padajo? Pa ne glede na postavo, seveda ...

Lahko bi bil rob tudi črn, ni nujno, da je bel, čeprav se mi ne bi zdelo nič narobe z belim, ampak nujno oprijetim. Je pa nujno, da to naredi šivilja, ne pa sama doma ...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Na fotki se dobro vidi, da ji prekrije kr malo več kot rit, ampak tudi precej stegen. Da bi pa dodala samo 1cm ali 2cm roba, ji pa že ne bo zakrilo tistega "problematičnega dela". Dodajanje roba je nesmiselno uničevanje oblekce. Ampak kokr njej paše.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

No, meni se zdi prekratka in bi najbrž dodala tam nekje 5cm roba, kar se pa tiče njenih ''problematičnih delov'' sem pa že komentirala, da me skrbi za njeno zdravje, če res misli, da bi bilo zdajle treba hujšat.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

oblekca je glih tolko, da mi rit pokrije, malo se že lahko nagnem, ne pa preveč :D
sem šla vprašat našo šiviljo pa je bla malo skeptična glede prišitja, ker očitno ovratnik ni čisto bele barve in bi bilo težko najt pravo barvo + prehod blaga bi se poznal, ker je blago tanko in elastično in ne more razdret roba al nekaj takega :D
tak da ne vem.. malo bom še počakala al pa očitno te vedno nosla spodaj še nogavice
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Ninča, zadnji mi je všeč :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Mishela ne hujšat, si čist lepa.
Ninča men je tud ta zadnji všeč.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Slika

moj včerajšnji outfit :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

Hvala, punce. :D
Odgovori