Zadnji nakup
haley napisal/-a:^^Kul. Jaz žal nisem še našla tak samostoječ modrček, da bi mi lepo stal.
Jaz obožujem tope brez naramnic, nosim jih pa včasih brez vsega (imam to srečo, da nisem oblinasta.. oz. ok, nekaterim to ne bi bilo všeč, meni je zelo:)), največkrat pa s točno takim spodnjim topkom, kot jih je prilepila Beya

haley napisal/-a:^^Kul. Jaz žal nisem še našla tak samostoječ modrček, da bi mi lepo stal.
Tega, ki imam jaz, sem nabavila v Calzedoniji in ima silikonsko obrobo, tako da se ti ob stiku s kožo ''prilepi'' in ne leze nikamor. Tako da idi počekirat tja, mislim pa, da boš mogla rečt prodajalki, ker jih imajo zložene v predale

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

Vprašaj v Lisci. Jaz sem svojega C tam kupila. Je pa res, da tisti "neprijetni" filing še vedno ostane, zato kaj takega res redko nosim, pa še izgleda ne tako dobro kot na tistih puncah z manjšimi prsmi.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Cosmopsiho
^wauuu..
s kot je majčka?
da ne bom OT:
-nekaj kupila že pred parimi tedni, nekaj pa dobila ravno včeraj.
sem kar sama poslikala, ker večino stvari ne najdem na netu.
-
-
-
-
-
-
EDIT: sem se zdaj spomnila, da sem si še kupila ene pajkice z azteškim vzorcem in eno navadno basic majčko na naramnice..

da ne bom OT:
-nekaj kupila že pred parimi tedni, nekaj pa dobila ravno včeraj.

sem kar sama poslikala, ker večino stvari ne najdem na netu.

-

-

-

-

-

-

EDIT: sem se zdaj spomnila, da sem si še kupila ene pajkice z azteškim vzorcem in eno navadno basic majčko na naramnice..

Zadnjič spremenil angel99, dne 15. Jun. 2013 16:29, skupaj popravljeno 1 krat.