Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Katya, jaz bi prej rekla, da nimaš čisto proporcionalne postave kot to, da si debela. Najdeš prave vaje in telovadiš. :wink:
Čeprav čudežev tukaj ni. :roll:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

katja, d neb slučajn kj pretiravala......za svoja leta maš ful hudo postavo...kil maš lih prov tko d te pootlažm, js sm manša od tebe 3cm pa mam več kil...

tko d res ne pretiravat...k loh zapadeš u hujšanje pa u kšno bolezen..zgubiš prsa + menstruacijo, kar ni nč kj fajn..verjem...

js ti svetujem zmerno prehrano pa telovadba, vendar ne pretiravat...pač d migaš....
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

ful si brihtna ni kej :roll:
tle ti nemore noben nč pomagat,najprej v glavi počist pol bo vse ok
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -anonymus- »

glamBABY napisal/-a:kwa mi gre to na jetra k se take mlade punce k majo lepe postave neki grejo d hočjo hujšat ej to me vrže čist na konc tira :motz: :willnicht: :motz: :willnicht:

se strinjam!!!!!!!! tok k si stara nimaš kj hujšat! sam anoreksijo si lahk naprtiš! mal skrb zase, jej bolj zdravo več se gibaj ne pa STRADAT!!! (sori k je napisan z velkimi črkami :oops: )

kok ljudi ma hujše oblike debelosti od bolezenske do genske samo problem je v tem ker ti sploh nisi debela!

srečno :P
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Slatka Mala napisal/-a:ful si brihtna ni kej :roll:

Ja, al je pa brala temo "Zavaljene najstnice"... :roll:
bluberry
Sramežljivka
Sramežljivka

shujšati

Neprebrana objava Napisal/-a bluberry »

MMm pri taki teži in višini je zelo malo verjetnosti da bi bla močna!Poleg tega pa to je najslabša dieta ever ker povzroča jojo efekt poleg tega pa še ubijalski apetit in izgubo mišic namesto maščobe!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

Emina napisal/-a:
Slatka Mala napisal/-a:ful si brihtna ni kej :roll:

Ja, al je pa brala temo "Zavaljene najstnice"... :roll:

se strinjam z Emino... kakršnekoli smo, nikol nismo v redu. če smo presuhe, smo anoreksične, če smo mal bolj okrogle, pa že ne skrbimo zase in se nimamo rade. js nism ne eno ne drugo, pa se mi zdi da se še vseen najdejo osebki ki majo kej za komentirat.
js tiste teme ''Zavaljene najstnice'' raj nism preveč brala.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Re: 13 let pa hočem shujšat!!!

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

pjotra napisal/-a:Najbolj da še ene 2 tedna nič ne ješ, pa boš ready za bolnico in terapijo pri psihiatru.

hmm...tm odpreš temo zavaljene najstnice...tle pa taka primitivna izjava..a se čudš pol zakaj tko razmišlajo?:?
Free your mind...
{katya}
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a {katya} »

kaj sem spet rekla kaj narobe?? se se ne rabite na mene tak spravlat!! še nikoli v življenju nisn doživela kaj takega da bi se ''babe'' na mene spravlale! jooj ful mi je žal da sem vas sploh kaj prosla. zgleda da le ni noben na svetu prjazn. no upam da se da izpisat iz tega foruma da bom mela mir pred vami. ker to se mi ne zdi več normalno.

hvala za vašo grozno prijaznost!

ADIJO!!!!
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

katya, stara sem malo več kot ti, pa ne razmišlam o nobenem resnem hujšanju, ker se mi zdi popolna bedarija! :eek: :eek: Ne vem a to pišete samo da zbudite pozornost al kaj? :x Tut če si že zelo razvita, še ne pomeni da si dokončno, lepo prosim, telo pri 13 potrebuje zdrav način življenja in gibanje,ne HUJŠANJA! :!: Se mi zdi da je to kr mau norčevanje iz tistih k rabjo resnično pomoč pri hujšanju! Ker vedno več je takih punc k so čist nezadovolne s sabo pri čisto lepi postavi in to vodi v anoreksijo in bulimijo lahko pa tut do kšnih drugih težav! :cry: Ne hujšaj ker nimaš nobenga razloga zato, raje se več gibaj in skrbi da boš živela zdravo! Pa poslušaj nas, preden bo prepozno, ker mislm, da je na tem forumu, kar nekaj punc, ki so se soočile z anoreksijo in bulimijo in vrjemi mi te izkšnje ni preveč prijetna! :bussi:
Lp, Sieena
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

{katya} napisal/-a:kaj sem spet rekla kaj narobe?? se se ne rabite na mene tak spravlat!! še nikoli v življenju nisn doživela kaj takega da bi se ''babe'' na mene spravlale! jooj ful mi je žal da sem vas sploh kaj prosla. zgleda da le ni noben na svetu prjazn. no upam da se da izpisat iz tega foruma da bom mela mir pred vami. ker to se mi ne zdi več normalno.

hvala za vašo grozno prijaznost!

ADIJO!!!!

Veš kaj, mi hočemo samo pomagati, pred trapastimi idejami najstnic, če se ti zdi da smo zato nesramne tudi prav! :P :evil:
strela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a strela »

Ne vem kaj si pričakovala. Da te bomo vsi podprli in zasuli z nasveti kako shujšat, ali kaj. :evil:
Uporabniški avatar
tilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tilka »

oh...zbujanje pozornosti ali ne...vse z razlogom
in ona je napisala stvari z razlogom...in predstavljajte si, da imaš
trinajst let in da je to ena izmed 300tih kompleksov...dejte ji mal
dihat no... :roll:
here comes the rain again...
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Re: 13 let pa hočem shujšat!!!

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

tjaskaaa napisal/-a:
pjotra napisal/-a:Najbolj da še ene 2 tedna nič ne ješ, pa boš ready za bolnico in terapijo pri psihiatru.

hmm...tm odpreš temo zavaljene najstnice...tle pa taka primitivna izjava..a se čudš pol zakaj tko razmišlajo?:?
đ

Tista je tema je bila namenjena, tistim najstnicam, ki jih je več v širino kot v višino, ne pa takim ki imajo kak kg preveč. Pa to sem že ene parkrat napisala, in se ne bom več ponavljala. Predvsem je šlo za način življenja, stila in prekomerne debelosti; kaj pripelje do tega, zakaj je tega vedno več, kako vi tuki na forumu razmišljate o tem. Če sem pa koga užalila s to mojo temo, mi je žal, ker ni bil tak namen.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

mogoče imaš pa tako telesno konstitucijo - širša stegna, zgoraj pa suha.
Tvoja teža se mi zdi drugače čisto ok, poskusi veliko športat in zdravo jest.

Mislim da je predvsem važno, kaj si nekdo misli sam o sebi. Če ji bo ok, če shujša dve kili, pa naj. Vendar vse v mejah normale :!:
*Diamonds are forever*
Odgovori