Kdaj končati zvezo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Končati zvezo glede na prebrano?

Ja
11
92%
Njet
1
8%

Skupaj glasov: 12

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

rokerca napisal/-a:Saj sta se spoznavala 2 meseca. :) Še sam je napisal, da je o tem razmišljal, da ni to to in da je rabil mnenje na forumu za potrditev - verjetno je zbiral pogum, da se z njo pogovori o tem.

to, da je zbiral pogum, pomen da pri njej mogoče le ni bla več sam faza spoznavanja :P js sem 100% da so ble že intimne stvari vmes ki so ji dale vedet da se "neki več" kaže na obzorju..
hej norci :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Zabavno. In po kakšnem kopitu to? Vsakodnevno pisanje po mailu oz FB in smsanje :D? Lj je največje slovensko mesto, lahko vsak dan 2 novi spoznaš, če se angažiraš.

Ja, za mojo lastno zabavo je bilo to :) hvala! :)

Drugače pa, kdo pravi, da punca trpi? Mogoče tudi njej to ni bilo to in je videla, da ne pašeta skupaj. Zakaj je zdaj mm krivec po tvoje? In kaj, če sta seksala? A potem si avtomatsko v zvezi? :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja, tako to poteka :D lahko bi vsak dan 2 novi spoznal, sam pač nimam ne časa ne poguma cel dan flirtat z mimoidočim puncam :P

sej ne vem, če trpi :P sam mm ve, zato sem ga prosil naj mal detajlov razloži da bl razumem. mogoče je isto mislila in ni nič prizadeta. mogoče je tud zanjo bla samo faza spoznavanja.
kriv je pač tega da se je brezglavo spustil v to zvezo (če je to bila). če ni bila, pol itak ni problem, če je bila in ni noben prizadet, tud ni problema, če je pa bila in je punco prizadel, pa pač je. in problemom se je treba ognit :P

odvisno kako si folk zvezo definira :P če je obema seks sam način spoznavanja, potem ok. če pa je to zanjo že neki več kot sam spoznavanje, je pa pač krivica rečt ji potem da je blo to sam spoznavanje.
če je blo zanjo zveza, in zanj tud, kot je v uvodnem postu omenil, sta pač zanemarla to spoznavanje, da si nista niti povedala kakšno zvezo iščeta, si povedala svojih definicij zveze itd.. :D
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Joj, kaj dramatizirate, če sem prav prebral, je fant star 20, punca pa 18, zdaj mi pa povejte, koliko parov pri teh letih ostane skupaj celo življenje, oba imata še večino življenja pred sabo in več kot dovolj časa..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Ne morem verjet, ampak: se povsem strinjam s sirovo. In do neke točke(!) tudi s slovencem.

Mene je tudi najbolj zmotilo, da ''ni bilo več metuljčkov'' - to napiše zgolj nekdo, ki je dejansko nezrel in si romantizira in idealizira ''ljubezen'' do skrajnih meja, pri čemer ne loči med zaljubljenostjo in ljubeznijo.

Tole, kar se je zgodilo mastermindu je povsem tipičen potek zaljubljenosti: Zaljubil se je, potem sta skočila v ''zvezo'', ne da se bi pred tem sploh poznala. Potem je spoznal, da ima punca tudi kakšno napako. Odločil se je, da bo končal ''zvezo'', ker misli, da bo nekoč našel neko idealno, brez napake ali pa vsaj tako, katere napake mu bodo simpatične in ljubke in kaj vem kaj ... po sistemu sicer grozljivega komada: http://www.youtube.com/watch?v=hbQa8TQf-yE

No, to ni tako. Zaljubljenost oz. ''metuljčki'' se lahko vračajo desetletja - kolikor pač traja odnos - ne morejo biti pa stalni v smislu, da jih stalno čutiš in še posebej ne, če v odnos nič ne vlagaš. Ljubezen lahko čutiš nenehno, metuljčki pa pridejo in gredo, ampak vedno tudi pridejo nazaj, če je stvar prava. In nikjer ne piše, da morajo prit vsake tri dni ...

Po mojem je tako posebej pomembno, da si ne rečeš, da si v zvezi, samo zato, ker hodiš na zmenke in seksaš, ampak veš, da ''zveza'' pomeni odnos, ki naj bi trajal. Dokler ne veš zagotovo, da želiš, da traja in nisi v to pripravljen vlagat, nimaš kaj takega odnosa imenovat ''zveza''. To je spoznavanje in zaljubljenost, nič drugega.

In mislit, da je spoznavanje lahko ''varno'' če ne poteka v živo ali pa če ne seksaš, ali pa če ... je neumno. Ko nekoga spoznavaš, se vanj lahko zaljubiš. Preko interneta, v živo, skozi seks ali brez njega ...

Zato, slovenec, ne boj se in stopi v svet malo bolj pogumno. Itak boš prizadet, tako ali drugače! Mislit, da si lahko ''resen'' od prvega dne dalje, preden poznaš osebo in si jo zares želiš imeti ob sebi za nedoločen čas, je pa iluzorno. To enostavno ne gre in tudi nima nobenega smisla. Spoznavanje pa lahko traja manj ali več časa, pri čemer je po mojem absolutno bolje, če traja dlje. S cartanjem, poljubi, seksom in vsem ostalim vred. In to ni ''poigravanje'' to je jasno določen odnos: spoznavava se, ne veva, če bova v zvezi ali ne in vsak lahko vsak trenutek odide, tako kot tudi iz odnosa. Nobene garancije ni in samo sam odnos je dejansko ''garancija'' ...

In ne, ne gre za to, da se poigravaš in nisi ''resen'', ampak si resen ravno zato, ker se ne zavežeš nekomu, ki ga ne poznaš.
Odgovori