Klepetalnica #115
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
-
- Cosmopsiho
Ko ti nekdo piše, ti ono okence utripa, pa, če ga zapreš bo postalo modro z rdečo številko koliko je novih sporočil. Takrat moreš pazit, da ne klikneš not v okence kar ga bo označlo, da lahko pišeš v njega in bo nehalo utripat, ker komaj takrat se bo pokazalo "Seen" Dokler ti bo pa okence utripalo pa čeprav boš že prebrala kar je not pisalo, samo ne boš pa kliknila nanj, da bi nehal utripat, pa se onemu na drugi strani ne bo pokazal "Seen. Tud, če ga enkrat zapreš, ga ne smeš nazaj odpret tako, da ne zapirat, če hočeš kljub vsemu brat kaj se piše, nočeš pa "seen"-at.
Sicer pa... Zakaj le bi mogla tak nujno ignorirat? Jaz vedno samo familijo ignoriram, ko se mi ne da z njimi menit
vsem ostalim pa ziher odpišem vsaj nekaj, če je že tisti osebo blo tolko do tega, da mi je pisala. Če pa je oseba fukjena pa mi gre na jetra, pa tud pokažem, da mi gre s tem, da "seen"-am njeno sporočilo.
Aja, to nisem nikjer prevero, tak da mogoče ni res, ampak je samo moja kurja logika
preverite s kom znanim tako, da ste hkrati preko telefona pa sporočite.

Sicer pa... Zakaj le bi mogla tak nujno ignorirat? Jaz vedno samo familijo ignoriram, ko se mi ne da z njimi menit

Aja, to nisem nikjer prevero, tak da mogoče ni res, ampak je samo moja kurja logika

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- _patchouli_
- Cosmopsiho
Eh, sej se ne sekiram tolk, ce ljudje vidijo, al sem prebrala al ne. sam eni mi vsak dan pisarjo kako sem in kaj delam, jaz pa ful ne vem, kaj naj napisem, ce se pa v 16,5 urah, od kar so me nazadnje vprasali, ni nic zgodilo. sem pa prijazna oseba in nocem, da mislijo, da jih ignoriram ali nocem vec stika z njimi 

Dioniz napisal/-a:Ko ti nekdo piše, ti ono okence utripa, pa, če ga zapreš bo postalo modro z rdečo številko koliko je novih sporočil. Takrat moreš pazit, da ne klikneš not v okence kar ga bo označlo, da lahko pišeš v njega in bo nehalo utripat, ker komaj takrat se bo pokazalo "Seen" Dokler ti bo pa okence utripalo pa čeprav boš že prebrala kar je not pisalo, samo ne boš pa kliknila nanj, da bi nehal utripat, pa se onemu na drugi strani ne bo pokazal "Seen. Tud, če ga enkrat zapreš, ga ne smeš nazaj odpret tako, da ne zapirat, če hočeš kljub vsemu brat kaj se piše, nočeš pa "seen"-at.
Sicer pa... Zakaj le bi mogla tak nujno ignorirat? Jaz vedno samo familijo ignoriram, ko se mi ne da z njimi menitvsem ostalim pa ziher odpišem vsaj nekaj, če je že tisti osebo blo tolko do tega, da mi je pisala. Če pa je oseba fukjena pa mi gre na jetra, pa tud pokažem, da mi gre s tem, da "seen"-am njeno sporočilo.
Aja, to nisem nikjer prevero, tak da mogoče ni res, ampak je samo moja kurja logikapreverite s kom znanim tako, da ste hkrati preko telefona pa sporočite.
ooo to je to hvala

^^Tole preizkušeno deluje? Nvm no..
Tisto od Dioniza pa men ne bi pomagalo preveč, ker pol morem v klepetu met odprto če prav razumem? Klepeta pa jaz ne uporabljam ampak mam izključno samo za sporočila oz. kot maile.
Drugač pa saj vseeno se treba navadit, mene mogoče bolj moti da se to v skupinah da videt kdaj si prebral kak post, ker bi včasih blo kaj fajn ignorirat kak dan še posebej, če je na kako tečno delo navezano.
Tisto od Dioniza pa men ne bi pomagalo preveč, ker pol morem v klepetu met odprto če prav razumem? Klepeta pa jaz ne uporabljam ampak mam izključno samo za sporočila oz. kot maile.
Drugač pa saj vseeno se treba navadit, mene mogoče bolj moti da se to v skupinah da videt kdaj si prebral kak post, ker bi včasih blo kaj fajn ignorirat kak dan še posebej, če je na kako tečno delo navezano.

Yada, yada, yada...
Kak mi je neumno, ko nekdo nekaj objavi na JAVNEM forumu. Torej se dobro zaveda posledic objavljanja in potem zato, ker se nekdo ni strinjal z njim (ali pa kak drug razlog), gre in zbriše vse kar je objavljal. Dober primer sta uporabnica izpred par let, ko je zbrisala 8000 postov (trenutno se ne spomnim nicka) in pa pred kratkim Ekchart. Zakaj za vraga se vpisuješ na forume in objavljaš svoje zapise, če jih pa potem zbrišeš???
Zame so to neumni ljudje brez hrbtenice. Neumni, ker so sploh kaj objavljali, brez hrbtenice pa, ker niso postili objav.
Škoda da je forum tehnično v taki pizdi, ker na enem drugem forumu, ki je tehnično dovršen, imamo možnost popravlanja postov le 15 minut, torej malo po tem, ko si objavo in pač popraviš le v primeru, če si se kaj zmoto. Potem pa tam ostane na veke vekov.
Zame so to neumni ljudje brez hrbtenice. Neumni, ker so sploh kaj objavljali, brez hrbtenice pa, ker niso postili objav.
Škoda da je forum tehnično v taki pizdi, ker na enem drugem forumu, ki je tehnično dovršen, imamo možnost popravlanja postov le 15 minut, torej malo po tem, ko si objavo in pač popraviš le v primeru, če si se kaj zmoto. Potem pa tam ostane na veke vekov.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- _patchouli_
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
smo v svobodni državi .. tk da lahka počnemo kar se nam poželi srce - seveda do meje dokler nekomu ne škodimo(upam) oz. ne kršimo zato napisana pravila(upam)... sedaj pa je stvar posameznika kako to počne/ dojema oz. kako drugi gledajo na takšne ljudi...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo