Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Slika

samo smo se pa razvadli s tem no... men je ta "seen" eden ključnih faktorov postal :D da vidim "seen" pa ne odpiše... PANIKA!!!!!! :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Jaaaa, men gre tak na zivce, da so uvedli ta “seen.“ Zdej se ne morem vec zgovarjat, da me ni blo nic na fejsbuku in nisem uspela sporocil prebrat :D Sem pac lena in rabim vec casa, da odgovorim.
Tako da dioniz, ce bi mi zaupal, kako se da chat pretentat, bi ti bila neizmerno hvalezna... :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jp, sploh ne moreš več ignorirat človeka normalno. :( :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Ko ti nekdo piše, ti ono okence utripa, pa, če ga zapreš bo postalo modro z rdečo številko koliko je novih sporočil. Takrat moreš pazit, da ne klikneš not v okence kar ga bo označlo, da lahko pišeš v njega in bo nehalo utripat, ker komaj takrat se bo pokazalo "Seen" Dokler ti bo pa okence utripalo pa čeprav boš že prebrala kar je not pisalo, samo ne boš pa kliknila nanj, da bi nehal utripat, pa se onemu na drugi strani ne bo pokazal "Seen. Tud, če ga enkrat zapreš, ga ne smeš nazaj odpret tako, da ne zapirat, če hočeš kljub vsemu brat kaj se piše, nočeš pa "seen"-at. :D

Sicer pa... Zakaj le bi mogla tak nujno ignorirat? Jaz vedno samo familijo ignoriram, ko se mi ne da z njimi menit :D vsem ostalim pa ziher odpišem vsaj nekaj, če je že tisti osebo blo tolko do tega, da mi je pisala. Če pa je oseba fukjena pa mi gre na jetra, pa tud pokažem, da mi gre s tem, da "seen"-am njeno sporočilo. :D

Aja, to nisem nikjer prevero, tak da mogoče ni res, ampak je samo moja kurja logika :D preverite s kom znanim tako, da ste hkrati preko telefona pa sporočite.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Eh, sej se ne sekiram tolk, ce ljudje vidijo, al sem prebrala al ne. sam eni mi vsak dan pisarjo kako sem in kaj delam, jaz pa ful ne vem, kaj naj napisem, ce se pa v 16,5 urah, od kar so me nazadnje vprasali, ni nic zgodilo. sem pa prijazna oseba in nocem, da mislijo, da jih ignoriram ali nocem vec stika z njimi :)
Uporabniški avatar
Aliee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aliee »

Dioniz napisal/-a:Ko ti nekdo piše, ti ono okence utripa, pa, če ga zapreš bo postalo modro z rdečo številko koliko je novih sporočil. Takrat moreš pazit, da ne klikneš not v okence kar ga bo označlo, da lahko pišeš v njega in bo nehalo utripat, ker komaj takrat se bo pokazalo "Seen" Dokler ti bo pa okence utripalo pa čeprav boš že prebrala kar je not pisalo, samo ne boš pa kliknila nanj, da bi nehal utripat, pa se onemu na drugi strani ne bo pokazal "Seen. Tud, če ga enkrat zapreš, ga ne smeš nazaj odpret tako, da ne zapirat, če hočeš kljub vsemu brat kaj se piše, nočeš pa "seen"-at. :D

Sicer pa... Zakaj le bi mogla tak nujno ignorirat? Jaz vedno samo familijo ignoriram, ko se mi ne da z njimi menit :D vsem ostalim pa ziher odpišem vsaj nekaj, če je že tisti osebo blo tolko do tega, da mi je pisala. Če pa je oseba fukjena pa mi gre na jetra, pa tud pokažem, da mi gre s tem, da "seen"-am njeno sporočilo. :D

Aja, to nisem nikjer prevero, tak da mogoče ni res, ampak je samo moja kurja logika :D preverite s kom znanim tako, da ste hkrati preko telefona pa sporočite.

ooo to je to hvala
:))
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

lahko tut označiš v nastavitvah v inboxu pri posameznih sporočilih: mark as unread, in potem lahko fejkaš da sporočila nisi vidu in ignoriraš ker tisti Seen na drugi strani izgine :P
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Tole preizkušeno deluje? Nvm no..

Tisto od Dioniza pa men ne bi pomagalo preveč, ker pol morem v klepetu met odprto če prav razumem? Klepeta pa jaz ne uporabljam ampak mam izključno samo za sporočila oz. kot maile.

Drugač pa saj vseeno se treba navadit, mene mogoče bolj moti da se to v skupinah da videt kdaj si prebral kak post, ker bi včasih blo kaj fajn ignorirat kak dan še posebej, če je na kako tečno delo navezano. :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

deluje preizkušeno, večkrat preverjeno :)
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Kak mi je neumno, ko nekdo nekaj objavi na JAVNEM forumu. Torej se dobro zaveda posledic objavljanja in potem zato, ker se nekdo ni strinjal z njim (ali pa kak drug razlog), gre in zbriše vse kar je objavljal. Dober primer sta uporabnica izpred par let, ko je zbrisala 8000 postov (trenutno se ne spomnim nicka) in pa pred kratkim Ekchart. Zakaj za vraga se vpisuješ na forume in objavljaš svoje zapise, če jih pa potem zbrišeš???

Zame so to neumni ljudje brez hrbtenice. Neumni, ker so sploh kaj objavljali, brez hrbtenice pa, ker niso postili objav.

Škoda da je forum tehnično v taki pizdi, ker na enem drugem forumu, ki je tehnično dovršen, imamo možnost popravlanja postov le 15 minut, torej malo po tem, ko si objavo in pač popraviš le v primeru, če si se kaj zmoto. Potem pa tam ostane na veke vekov.
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...ce tak folk se v anonimnosti foruma ne more stati za svojim mnenjem, kako bedno se mora biti sele pogovarjati z njmi v zivo...
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a elektrobum »

smo v svobodni državi .. tk da lahka počnemo kar se nam poželi srce - seveda do meje dokler nekomu ne škodimo(upam) oz. ne kršimo zato napisana pravila(upam)... sedaj pa je stvar posameznika kako to počne/ dojema oz. kako drugi gledajo na takšne ljudi...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

a irc še obstaja al ne več :)?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Odgovori