ampak pač, mam nekoliko krive noge ( na O ). To je verjetno posledica športa, saj se ukvajam z športom od malih nog (tolažba Zdaj pa...moj problem je sledeči. Povabljena sem na poroko. Vse moje prijateljice, bodo imele zelo lepe obleke, takšne nad koleni, enostavne, krem barve.Zamislile so si, da bi bi bile v vse v istih oblekah. V življenju nisem imela kratke obleke na sebi. Pravijo, da o dolgi obleki sploh ne razmišljam.
Ene pravijo, da če je obleka nad koleni vizualno nekako "zravna" noge, medtem druge pravijo, da definitivno obleka pod koleni. In ali v visokih petah, krive noge pridejo še bolj do izraza?

Tudi jaz imam malo čudne noge (in tudi jaz se tolažim, da to zaradi športa), take kot ti opisuješ. Ampak rada nosim tudi krila in imam že naštudirano kakšni kroji zgledajo ok. Krila do kolen ali čez kolena zgledajo obupno na moje noge, ker jih polovico zakrijejo in potem se vidi samo tisti katastrofalen del. Tako da nosim kratka krila in oblekce in izgledajo super.

). sploh pozimi je super, ko škornji to krivost skrijejo, zato mam najraje žure pozimi - krtka oblekica pa škornji in izgledam skoraj ravna