Sicer pa kje piše, da se mora pijano mečkanje končati s seksom in, da si punca tega sploh želi?
pohorc napisal/-a:Dioniz napisal/-a:pohorc napisal/-a:Dioniz, očitno je dejstvo, da tudi ženske o moških nimajo pojma, če jih napol trd tič tako šokira, da spizdijo stran. Pa kaj mislijo, da smo trdi, takoj ko nas lepo pogledajo?
No, ja. Da nisi trd po tem kaj je on napisal, moreš že res al bit pune pijan, al pa met probleme z erekcijo in oboje zna bit turn off za punco. In tak kot bi meni blo grozno, če punci ne bi prišlo med seksom, je lahko njim grozno, če niti dvignit ne uspejo korenjaka med rajcanjem... Ne vem, ugibam... nisem ženska
Čuj, a tebi se pa ni nikoli zgodilo, da ti ni prišlo med seksom? Ali pa, da se ti ne bi hotel dvigniti?
*Abby** napisal/-a:Niti se mi ne zdi, da je tako najlažje priti do seksa, niti ni prav dosti možnosti, da bi bil takšen seks dober (!!!!)... sem se pa, seveda, nekajkrat mečkala v diskoteki in nenavadno - ne jaz ne noben od tipov nismo pričakovali, da se bo seks zgodil v enem kotu pri plesišču ali pa za prvim grmom.
*Abby** napisal/-a: In zato mi ''normalnih'' 15-16cm super ustreza (ostali ''moji'' moški), ker mi je več do tega, da lahko seksam raznovrstno, kot pa to, da imam tipa z 20+ in da tip zna, kot pa do česarkoli drugega.