Po več 10 minutnih seansah fingeringa sem ji prestavil roko pod majico, na moj trebuh, ravno nad pas. Zanimalo me je, če bo od tam naprej sama nadaljevala. Btw, čisto se mi odpele če punca tudi sama naredi kakšo "poredno" potezo. Punca me je božala oz. bolj drgnila po trebuhu, z vedno večjimi potezami, dokler se njena dlan ni znašla v mojih hlačah. Zadevo je lepo objela in mi namenila nekaj več minutnih seans molzenja

Nato je sledil totalno nepričakovan preobrat. Po molzenju se je punca spovnila, da bi mora na WC. Dobil sem seveda slab občutek, saj je glede na prakso to sporočilo, da bo odšla. Nisem se zmotil. Videl sem jo kako je spakirala in odšla sama domov.
Zadeva se mi zdi zelo nenavadna, ker se mi je to zgodilo že drugič zapored!Tudi prejšnja punca je po 10ih min molzenja lepo odkorakala. Torej za oba primera drži, da ko je punca dobila tiča v roke, je po tistih 10-20min molzenja odkorakala.
Vprašanje:
-Zakaj me je pustila?Glede na to da sva bila oba dobro vzburjena (ok vsaj jaz sem bil), kako je možno da je kar tako brez neke debate odšla?To se mi zdi skoraj tako, kot da bi nehal gledat film ko je najbolj napeto...Bila sva kar deleč z vsem in bi nekako pričakoval od punce da bi si enostavno želela še več
-Zdi se mi precej precej nesprejemljivo, ampak vseeno verjetno - Kaj če sta obe punci fasali en "turn off", ko sta dobili mojega tiča v roke?Je možno, da jim je bila zadeva enostavno premajhna?Sem lastnik 14.5/13cm orodja, vem da ni veliko ampak hudiča pa valda ni toliko majhen da totalno sklopi punco po vsem početem?Lepo prosim za iskren odgovor glede tega problema, rad bi bil na realnih tleh.