Sem nova tukaj in nisem vedela v katero temo naj napišem svojo težavo, upam, da nisem zlo falila.

No, stvar je taka. S fantom sva skupaj malo več kot 3 leta, se imava zelo rada in načrtujeva skupno prihodnost, v glavnem je vse odlično in v najlepšem redu. Razen ena "malenkost", ki me je začela kar konkretno motiti. Namreč, kakor koli se to grdo sliši od mene, moj predragi se je v zadnjem letu zeeeeelo zredil. Prej je imel nekak povrečno postavo, ukvarjal se je s športom, v zadnjem času pa se je začel redit. Pa ok, me ni toliko motilo, vseeno, jaz ga mam rada in mi to, da ma kšno kilo več, ni predstavljalo nekega problema. Ampak zdaj je pa pomoje šlo čez vse meje, namreč, ne hodiva več v hribe, ne kolesariva več, z ničemer se ne ukvarjava več, ker se mu ne da, ker se utrudi in enostavno nima energije za nič. Kr ležal bi doma in gledal tv. Pa se trudim ga spravit kam ven, ampak brez uspeha. Da o seksu ne govorim, saj se mu tud to dosti krat ne da in iskreno, vsega tud ne moreva več počet kot sva, ker je na žalost njegov trebuh v napoto in se res vsega ne da več in seveda tudi energije mu konstantno primanjkuje. Vem, da je to grdo slišat, ampak tud ne privlači me ne več tako kot me je, ker ga je enostavno preveč. Ampak pravim, res ga imam rada in imam namen ostat z njim, saj se mi to ne zdi razlog, da bi ga pustila, glede na to, da vse ostalo štima, ampak je res postalo moteče in ne vem na kak način bi mu to nekak povedala, da bi lahko začel malo hujšat. Probala sm že na varijanto, da sm jaz začela hujšat (pa nimam preveč kil, nekak zmeraj malo pazim kaj jem), sem mislila, mogoče bo on tudi dobil voljo, mal sm probala na hec obrnit, ampak nič. Ene dva krat je šel na dijeto, ampak lih za 3-4 dni, potem pa mu ni več bilo do tega. V glavnem, postalo je res moteče in čeprav vem, da se marsikomu zdi to butast "problem", vseeno prosim, če ima kdo kak nasvet, kako naj mu na lep način probam dopovedat, da to ni dobro za njega, saj sam vidi, da več nič prav ne more počet (govorim o tem, da se je res zredil, ni samo par kil in buši ampak ima trenutno čez 110 kg, kar je res preveč). Ne vem, kako naj ga probam pripravit do tega, da bi sam začel razmišljat v tej smeri, da bi mogoče kako kilo lahko izgubil

Kakršen koli nasvet ali mnenje bo dobrodošlo