Hmmm, najdražja uporabna elektronika je računalnik, ne vem točno koliko je bil ker je bilo darilo za rojstni dan. Dejanska (najdražja) igračka pa avtoradio, ki je bil cca 350 eur.
nekaj časa ja, ker se mi niti ne da ukvarjati z njimi in v bistvu ležijo kje v kakem predalniku...no, ko pa pride čas za "temeljito pospravljanje sobe" pa gre 99% stvari v smeti, tist 1% pa če je slučajno bilo kaj uporabnega, še naprej uporabljam...nisem pa nikoli navezan na nobeno stvar tako zelo, da je ne bi mogel zavreči .. hmm..
si ti navezan/a na kako stvar od preteklih simpatij/partnerjev tako močno, da je ne moreš vreči stran?
Ker sem že odgovorila na to vprašanje, dodajam samo: še vedno mi je žal za eno punco, s katero sva bili v otroštvu skoraj kot sestri in prijateljici do mojega 19. rojstnega dne, potem pa so se najine poti razšle.
Kdo je najpomembnejša oseba tvojega življenja (pa ne mislim v smislu ''jaz sam/a'', ker je to eksistencialno gledano vsekakor edini odgovor, s tem vprašanjem pa menim na osebe, ki te obdajajo/so del tvojega življenja)?
To se s časom, glede na potrebe, ki jih imam v življenju spreminja...
Včasih moja mama, kaka prijateljica, prijatelj, večinoma pa moj dragi. Sem po naravi (preveč) ziheraška in ne stavim vsega na isto osebo
^^ Odvisno od tega, zakaj/na kakšen način/kdo me užali. Načeloma poskušam stvar razčistiti in reagiram odvisno od konteksta. Sicer pa večkrat jokam, če sem res prizadeta.
Vprasam se kaj je najslabse kar se lahko zgodi.. in skoraj vedno je odgovor tak, da bi tudi z najslabso situacijo lahko zivela dalje. To me pomiri in motivira, da nardim kar se pac da narediti.
Včeraj sem kupil v bigbangu nikon D5200 na 10 obrokov (ko je glih akcija) in to je v bistvu kredit! in mi je kar nerodno in me vest peče, namreč vzgojen sem, da lahko potrošim kar imam, tako da je kredit no go zame (ampak ko je glih brezobrestni... ) Pa ne, da fotiča ne bi mogel skeširat, ampak trenutno grem v en novi biznis pa bi rad imel še kaj več na zalogi, čist za varnost...
Ja! Na road trip od severa Italije pa do Rima najbrž, obstaja tudi opcija, da samo na sever ampak to malo bolj počasi. Pa na Neil Youngov koncert v Lucco vmes.