nor je name, meni pa je skoraj vseeno

Pomoč iz čustvenih stisk.
NGU-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Poljane nad Škofjo Loko

Neprebrana objava Napisal/-a NGU-girl »

izsiljevanje se še kr nadaljuje! ampak zaenkrat sem trdna.
(on 29, jaz 24) ==> nisva sošolca. :p

u pa še nekaj. ni tiha voda, ki bregove dere :) ima za sabo že eno nekaj-letno razmerje (mislim, da 5 let) in nekaj krajših..
nememento
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nememento »

Aha, sem očitno malo mimo udaril s tem, da še ni bil v razmerju, ker sem si ga predstavljal mlajšega. Ampak zadeve itak poznaš samo ti, mi pa ugibamo.

Lej, če nimata nobenih skupnih aktivnosti, kjer bi se morala srečevat, potem si boljšega ne moreš želet. Vse bo odvisno od tebe, razen, če je model res bolan, kar pa srčno upam, da ni. In s tem mislim razna prisluškovanja, zasledovanja, vdiranje v mail naslove, itd... Tud to se dogaja na tem svetu.

Kakorkoli, pokazov ti je pravi obraz.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

em, ta tip je čist razpizden zdej, k se en mesec trudu s tabo in pitaj boga kaj vse plačeval, zdaj pa ne bo fu.ka. prasička boš spizdila. poleg tega je total obupan. ne dobi nikjer. al pa mogoče zdej panika, ker bo 30 star, pa hoče neko zvezo na silo, ker pač una 5 letna se ni obnesla in zdej more eno nujno zahaklat, pa met otroke čimprej. čeprav pomoje je hotel sam fu.kat. zato pa tako nizke debate in nič globjega.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Uf uf uf, res se mu ne pustit. Solze, izsiljevanje, grde govorice o tebi...jekleni živci tudi take in tem podobne scenarije prenesejo. Resno.

Da bi men en reku, da sem mu uničla življenje, bi mu dala eno brco v rit. Če kdo komu uničuje življenje ga samo on tebi. Daj ga čist na ignore, ker s takim človekom ni možno furat normalnega prijateljskega odnosa.
NGU-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Poljane nad Škofjo Loko

Neprebrana objava Napisal/-a NGU-girl »

če bi se kdo rad nasmeju, mu lahko privat kak sms prepišem :D

[še vedno ustrajam...]
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Speer »

*raises hand*