Kaj narediti ko ugotoviš da ima tisti s katerim si, punco?

Pomoč iz čustvenih stisk.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Z njim prekineš, njej pa poveš. Easy peasy.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ja meni se tudi tole s slikami ne zdi preveč dober dokaz. Mi smo se dostkrat s kolegi slikal pri komu doma z njihovimi mačkami/hrčki/kužki in podobno. :)
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Pa v gatah tut pri njih okol skačeš?Pa majo pol povhno tvojih slik na timelinu pa profilu pa zidu?
Ja slikaš se z njihovimi živalmi ne pa da svoje tja voziš ne?Pa tut če že psa vzameš s sabo ga ne pustiš ravno na posteljo.Pozanimala se bom pa tako ali tako
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Joj glej, ti ji povej, priloži slikovno gradivo, če hočeš ali pa tudi ne..lahko tudi napišeš, če ima kje kako posebno znamenje, če mu kaj posebnega paše pri seksu, če točno veš za kako uro in datum ko sta bila skupaj ipd..ali pa tudi ne. Važno je, da poveš, na njej je, če je tako neumna, da ne bo hinta niti malo preiskala in podvomila v zvestobo svojega garjavega princa..Ti opraviš svoje, ko poveš, njena stvar pa je kako bo naprej reagirala. Če hoče ostat slepa naj ostane.
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

In kako veš, da je to zveza, ki traja več let? In a pri njej piše, da sta v zvezi? A ima v komentarjih kakšen poljubček vsaj? Piše kje ''moj ljubi'' ali kaj podobnega? Jaz ne vem, kako imate vi porihtano s prijatelji, ampak ja; mi si hodimo na obiske in tudi naši kužki/muce pridejo kdaj na obisk ...

Verjetno imaš prav in je res njegova punca - ali si pa to ti in je ona ljubica? Kakorkoli - povej punci, to je prvo, kar moraš narediti. Posebej, če naj bi bila njegova ''bivša'' ... mogoče je pa bivša, s katero se odlično razume? :D

Kaj če se bi ti najprej pogovorila s fantom? Lahko mu tudi rečeš, da če on njej ne bo povedal v cca. 1 tednu, ji boš ti ...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

jaz se ne bi šla nekega maščevanja, niti ne bi šla njej govorit. enostavno bi zaključila to poglavje in odšla naprej.
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

čudno, ponavadi ste vsi ful proti, da se govori drugim, da jih njihov partner vara, vsi govorite, da se vas to ne tiče, da ni vaša stvar in da se ne sme to povedat, in koga prizadet.

kako je pri 1-2 krat tedenskem dobivanju s tabo in še šihtu ponoči še našel čas za punco? če si ti spala pri njemu, a ga ni kdaj klicala al kaj?
najprej vprašaj to žensko, če je on njen tip, potem najboljše če se dobiš z njo in ji poveš.
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

kakšen kreten
nememento
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nememento »

Mogoče bi blo vredno, glede na to, da maš od punce kontant na facebooku, kar njo najprej vprašat, če sta par.

Edina past je tukej, če mata en od druzga gesla.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

browneyes napisal/-a:čudno, ponavadi ste vsi ful proti, da se govori drugim, da jih njihov partner vara, vsi govorite, da se vas to ne tiče, da ni vaša stvar in da se ne sme to povedat, in koga prizadet.

kako je pri 1-2 krat tedenskem dobivanju s tabo in še šihtu ponoči še našel čas za punco? če si ti spala pri njemu, a ga ni kdaj klicala al kaj?
najprej vprašaj to žensko, če je on njen tip, potem najboljše če se dobiš z njo in ji poveš.
To tut mene zanima, kako rata tem carovnikom, da se toliko druzijo z ljubico in veckrat prespijo pri njej in noben ne skonta.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

mogoče pa imata odprto zvezo :)
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

No tkole,mela sm prov sta v zvezi.koleica ma kolegico, ki pozna to punco in jo je pač moja kolegica tisto njeno kolegico vprašala če slučajno kej ve če sta one dva skupaj in je rekla da ja, da kot ona ve že 3 leta. tako da ne rabim lih več dokazov. kaj bom pa naredila pa še nevem, pomoje bom samo njemu par stvari povedala in zaključila, ona nej pa pač sama ugotovi, ker res nimam več energije za nič kar bi bilo povezano z njim.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

aja pa hvala vsem za mnenja in odgovore :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

jaz ne razumem zakaj bi mogla fantu povedat svoje? :D
sej pa on se iz tega ne bo nič naučil, njemu je itak vseeno kaj mu boš povedala, vidva bota očitno končala, on pa si bo novo najdo in nadaljeval kar je delal do zdaj :D
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

Mogoče zato da se jst bolš počutm ane?
Odgovori