Kaj narediti ko ugotoviš da ima tisti s katerim si, punco?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Joj glej, ti ji povej, priloži slikovno gradivo, če hočeš ali pa tudi ne..lahko tudi napišeš, če ima kje kako posebno znamenje, če mu kaj posebnega paše pri seksu, če točno veš za kako uro in datum ko sta bila skupaj ipd..ali pa tudi ne. Važno je, da poveš, na njej je, če je tako neumna, da ne bo hinta niti malo preiskala in podvomila v zvestobo svojega garjavega princa..Ti opraviš svoje, ko poveš, njena stvar pa je kako bo naprej reagirala. Če hoče ostat slepa naj ostane.
It was forever..but it didnt last long..
In kako veš, da je to zveza, ki traja več let? In a pri njej piše, da sta v zvezi? A ima v komentarjih kakšen poljubček vsaj? Piše kje ''moj ljubi'' ali kaj podobnega? Jaz ne vem, kako imate vi porihtano s prijatelji, ampak ja; mi si hodimo na obiske in tudi naši kužki/muce pridejo kdaj na obisk ...
Verjetno imaš prav in je res njegova punca - ali si pa to ti in je ona ljubica? Kakorkoli - povej punci, to je prvo, kar moraš narediti. Posebej, če naj bi bila njegova ''bivša'' ... mogoče je pa bivša, s katero se odlično razume?
Kaj če se bi ti najprej pogovorila s fantom? Lahko mu tudi rečeš, da če on njej ne bo povedal v cca. 1 tednu, ji boš ti ...
Verjetno imaš prav in je res njegova punca - ali si pa to ti in je ona ljubica? Kakorkoli - povej punci, to je prvo, kar moraš narediti. Posebej, če naj bi bila njegova ''bivša'' ... mogoče je pa bivša, s katero se odlično razume?

Kaj če se bi ti najprej pogovorila s fantom? Lahko mu tudi rečeš, da če on njej ne bo povedal v cca. 1 tednu, ji boš ti ...
čudno, ponavadi ste vsi ful proti, da se govori drugim, da jih njihov partner vara, vsi govorite, da se vas to ne tiče, da ni vaša stvar in da se ne sme to povedat, in koga prizadet.
kako je pri 1-2 krat tedenskem dobivanju s tabo in še šihtu ponoči še našel čas za punco? če si ti spala pri njemu, a ga ni kdaj klicala al kaj?
najprej vprašaj to žensko, če je on njen tip, potem najboljše če se dobiš z njo in ji poveš.
kako je pri 1-2 krat tedenskem dobivanju s tabo in še šihtu ponoči še našel čas za punco? če si ti spala pri njemu, a ga ni kdaj klicala al kaj?
najprej vprašaj to žensko, če je on njen tip, potem najboljše če se dobiš z njo in ji poveš.
To tut mene zanima, kako rata tem carovnikom, da se toliko druzijo z ljubico in veckrat prespijo pri njej in noben ne skonta.browneyes napisal/-a:čudno, ponavadi ste vsi ful proti, da se govori drugim, da jih njihov partner vara, vsi govorite, da se vas to ne tiče, da ni vaša stvar in da se ne sme to povedat, in koga prizadet.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
No tkole,mela sm prov sta v zvezi.koleica ma kolegico, ki pozna to punco in jo je pač moja kolegica tisto njeno kolegico vprašala če slučajno kej ve če sta one dva skupaj in je rekla da ja, da kot ona ve že 3 leta. tako da ne rabim lih več dokazov. kaj bom pa naredila pa še nevem, pomoje bom samo njemu par stvari povedala in zaključila, ona nej pa pač sama ugotovi, ker res nimam več energije za nič kar bi bilo povezano z njim.