Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Ima katera kakšne izkušnje z novimi BB toniranimi kremami za obraz? Potrebujem še eno dobro vlažilno kremo, ki se hitro vpija.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Jaz sem poskusila od nivea, in mi ni pasala. Čeprav imam bolj suho kožo je zame premastna in mi je naredila izpuščajčke. Sem jo samo v koš zabrisala. Raje uporabljam neko dobro kremo in puder čez. Mislim, da je vsaka stvar namenjena za svoje področje.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
sarchika09 napisal/-a:Ima katera kakšne izkušnje z naročanjem Urban Decay izdelkov preko spleta (predvsem Naked paletk)? S katere strani naročate? Zaenkrat sem našla strani BeautyBay.com in hqhair.com in mi zgledata kar ok, ampak vseeno pa nisem sigurna in bi bilo zaželjeno prebrat kakšne izkušnje. Ne bi želela plačat cca. 40€ in potem ugotovit, da so mi poslali fake izdelek ali kaj podobnega (glede na moje raziskovanje preteklih tednov se namreč to rado zgodi pri naročanju preko ebay-a).
lookfantastic je meni najljubša in preverjeno originali! Super je res!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^Men je bla pa obup. Šla sm po testerček v lekarno (na srečo, ker drugače bi spet vrgla 25 eur stran). Po 1 uri me je noro začel obraz pečt, vse me je zategval, pa čeprav nimam nobenih problemov s kožo (puder uporabljam samo zato, ker sem brez malo bleda) sm se fuul svetla, kot da bi mela ful mastno kožo. Ne vem no, vichy-jeva bb krema je bila moje zadnje upanje (ostale so se še slabš obnesle), zdj sm pa dokončno obupala nad njimi 

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- skepticone
- Sramežljivka
a katera ve kaj je s tem blistexom tint and shine?
je katera uporabljala ali se uporablja? Jaz sem ga pred kratkim iskala po trgovinah ker mi ga je zmanjkalo, kupila sem ga kaksno leto ali 2 nazaj in ga ni vec nikjer
baje da so ga ukinli iz prodaje pa ne vem zakaj. Je mel res fajn ton, ker ne uporabljam sminke,..zdej majo neke nove, sam ne vem ce ima se kater podoben ton, ve katera?

- skepticone
- Sramežljivka
NOVO
Upam, da je ok če je to v tej temi..imam en čuden 'problem'... Ko imam nalakirane nohte na nogah in če obujem balerinke, se mi lak za nohte, še posebej na palcu, vedno 'zabije' nazaj-na konici ga ni več in pol mi nastane taka grudica laka. Meni pa to res grdo zgleda in pol ne morem takoj japonk obut in je treba vsakič znova lak popravlja...se kateri tudi kaj podobnega dogaja? Kako rešujete ta problem?
Upam, da je ok če je to v tej temi..imam en čuden 'problem'... Ko imam nalakirane nohte na nogah in če obujem balerinke, se mi lak za nohte, še posebej na palcu, vedno 'zabije' nazaj-na konici ga ni več in pol mi nastane taka grudica laka. Meni pa to res grdo zgleda in pol ne morem takoj japonk obut in je treba vsakič znova lak popravlja...se kateri tudi kaj podobnega dogaja? Kako rešujete ta problem?