Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *cukrr* »

A katera ve za kakšen dober makeup finish spray? Pač če maš npr. mastno kožo, da obdržiš makeup in se ne svetiš? Kje ga lahko dobim in po kakšni ceni? Hvala! :)
Tu es dans toutes mes pensées.*
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Ima katera kakšne izkušnje z novimi BB toniranimi kremami za obraz? Potrebujem še eno dobro vlažilno kremo, ki se hitro vpija.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

js ti priporočam Vichy bb kremo. meni je res fuuuul dobra, jo skos uporabljam. mi naredi tako fajn mehko navlaženo shiny polt :)
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Jaz sem poskusila od nivea, in mi ni pasala. Čeprav imam bolj suho kožo je zame premastna in mi je naredila izpuščajčke. Sem jo samo v koš zabrisala. Raje uporabljam neko dobro kremo in puder čez. Mislim, da je vsaka stvar namenjena za svoje področje.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

sarchika09 napisal/-a:Ima katera kakšne izkušnje z naročanjem Urban Decay izdelkov preko spleta (predvsem Naked paletk)? S katere strani naročate? Zaenkrat sem našla strani BeautyBay.com in hqhair.com in mi zgledata kar ok, ampak vseeno pa nisem sigurna in bi bilo zaželjeno prebrat kakšne izkušnje. Ne bi želela plačat cca. 40€ in potem ugotovit, da so mi poslali fake izdelek ali kaj podobnega (glede na moje raziskovanje preteklih tednov se namreč to rado zgodi pri naročanju preko ebay-a :?).

lookfantastic je meni najljubša in preverjeno originali! Super je res!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baaaby. »

uporablja katera Vichy idealia BB kremo? zanimajo me izkušnje. :)
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

js sm lih malo višje napisala, da jo uporabljam, pa mi je ful všeč. :) edino to napako ima, da je draga :?
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^Men je bla pa obup. Šla sm po testerček v lekarno (na srečo, ker drugače bi spet vrgla 25 eur stran). Po 1 uri me je noro začel obraz pečt, vse me je zategval, pa čeprav nimam nobenih problemov s kožo (puder uporabljam samo zato, ker sem brez malo bleda) sm se fuul svetla, kot da bi mela ful mastno kožo. Ne vem no, vichy-jeva bb krema je bila moje zadnje upanje (ostale so se še slabš obnesle), zdj sm pa dokončno obupala nad njimi :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skepticone »

a katera ve kaj je s tem blistexom tint and shine? Slika je katera uporabljala ali se uporablja? Jaz sem ga pred kratkim iskala po trgovinah ker mi ga je zmanjkalo, kupila sem ga kaksno leto ali 2 nazaj in ga ni vec nikjer :( baje da so ga ukinli iz prodaje pa ne vem zakaj. Je mel res fajn ton, ker ne uporabljam sminke,..zdej majo neke nove, sam ne vem ce ima se kater podoben ton, ve katera?
Uporabniški avatar
skepticone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skepticone »

tale kao naj bi bil zamenjava zanjga Slika ampak je velik bolj redek pa rozast tak da ni enako :( takle zgleda Slika medtem ko je tint and shine bil tkole Slika velik bolj gost in temnej Slika
tejkaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Kratk anketa o nakupovanju kozmetike

Neprebrana objava Napisal/-a tejkaa »

http://www.mojaanketa.si/anketa/337249207/

če HOČEŠ, sodeluj,

hvala :)
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anjica »

A kdo mogoče ve kje se da kupiti Nivea double effect shower & shave gel za tuširanje? Še lansko leto so ga imeli na policah vseh trgovin, sedaj pa ga ne najdem več. Hvala za informacije.

LP
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

ima mogoče katera doma Striplac od Alessandra?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

NOVO
Upam, da je ok če je to v tej temi..imam en čuden 'problem'... Ko imam nalakirane nohte na nogah in če obujem balerinke, se mi lak za nohte, še posebej na palcu, vedno 'zabije' nazaj-na konici ga ni več in pol mi nastane taka grudica laka. Meni pa to res grdo zgleda in pol ne morem takoj japonk obut in je treba vsakič znova lak popravlja...se kateri tudi kaj podobnega dogaja? Kako rešujete ta problem?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Na tvojem mestu bi ali vec casa pocakala, da se lak posusi ali pa ne bi obuvala odprte cevlje odspredaj in ne balerink. Nsaj ne prvi dan ko na navo nalakiram nohte.
Odgovori