Ok naslov sem malo čudno napisala, ampak nevem kako naj drugače napišem. Stvar je taka. Z nekim fantom sva "skupaj" že kakšno leto, kar pač pomeni sex in crkljanje in spanje drug pri drugem in tko.. No in zadnjič sem zgolj po naklučju ugotovila da ima punco že nevem koliko let in mi je to prekrival, dejansko me je imel za ljubico ne da bi jst to vedela. Zdaj pa nevem kaj naj naredim..ali naj kontaktiram njegovo punco pa ji povem kakšnga tipa ma, ali naj samo njemu kaj rečem ali se kdo spomne za kakšno tretjo opcijo? Ker sicer je ne poznam ampak se mi punca smili da neve kakšnga tipa ma ob sebi, ker bi tut jaz hotela izvedet na njenem mestu.No pa tut men bilo kul da bi se mu maščevala, čeprov vem da je to otročje. Torej če ima kdo kakšne ideje na plan z njimi... hvala
Na tvojem mestu bi ga jaz seznanila s tem, da vem in ga skenslala.
Če pa imaš res veselje, lahko poveš njegovi, ampak ti verjetno ne bo verjela (jaz ti npr ne bi in bi si mislila kaj the fuck).
V vsakem primeru je zate najbolje, da se ne nekaj maščuješ, ker ne boš imela nič od tega, razen trenutnega zadovoljstva.
emanuela napisal/-a:Če pa imaš res veselje, lahko poveš njegovi, ampak ti verjetno ne bo verjela (jaz ti npr ne bi in bi si mislila kaj the fuck).
Če sta skupaj, ima gotovo polno slik, filmčkov, mejlov, chatov, sms-ov.... Jaz bi ji zagotovo povedala, ker bi tudi sama želela, da bi meni bilo povedano v obratni situaciji.
Mogoče že, če ima neke dokaze.
Po drugi strani pa je vse skupaj trajalo eno leto in mi je malo čudno, da punca ne bi vsaj sumila, glede na to, da sta spala drug pri drugem-ciljam na zatiskanje oči.
pomoje je boljše če ji poveš. itak ni težka situacija, glede na to da punce ne poznaš.
sej če ti ne bo verjela, bo pa vsaj malo skeptična postala in mogoče bolj pazila in kasneje sama ugotovila, da jo fant vara.
Jaz ji bi povedala, ker bi jaz želela vedet. Poslala ji bi dokazni material in ji povedala, da resnično nisem vedela in izrazila sočutje. Potem je pa na njej, da naredi s tem, kar hoče.
Tudi če sumi in ne reagira, mogoče pa rabi prav to, da jo nekdo sooči ...
Ne sumila nisem ničesar, ker se videvava recimo 1x,2x na teden, ker on dela itak nočne,potem gre včasih takoj direktno na drugi šiht, potem pa gre domov spat, jaz pa ponavadi delam tako ali tako popoldne in se ravno faliva, tko da sva se ponavadi zvečer dobila,kadar pač ne dela (ponavadi so to nedelje,ponedeljki..). Jaz mislim da bom počakala da se še kej dobiva in probala dobit še kakšen dokaz, čeprov bo tok težje zame (če ima katera kakšno idejo kakšen bi bil močen dokaz za njegovo?) in mu zaenkrat ne bom povedala. emanuela vem da več kot trenutnega zadovoljstva nebom imela bom pa mogoče punci "rešila" par let življenja,ki jih lahko še z njim stran vrže,no če se bo sama tko odločila in mi vrjela..ker nevem jaz pač vem vsaj zase da bi hotela vedeti na njenem mestu.Punce mormo držat skupi ne?
Preko FB. Šla sem malo čez njegove slike in sem videla da je zbrisu slike "svoje bivše" in dosti njenih komentarjev, zato mi je bilo to čudno (ker zakaj bi to kr naenkat pač naredu če prej nisi?).in ko sem njeno ime in priimek vpisala v iskalnik mi je ni našlo, zato sem pri eni sliki ki je še ostal njen komentar pač kliknila na njo in se mi je odpru njen profil in sem malo brskala po njenih slikah in je mela njune slike gor, ki so ble slikane kakšne dva tedna nazaj, povsod ima slike njegovega psa. Imela je tudi slike iz njene sobe in sem ugotovila da je kakšne 2 meseca nazaj dal gor svojo sliko s svojim psom na svoj profil na FB, samo da pač takrat nisem vedla da je to njena soba, ker je dostkrat pri tastarih ki imajo stanovanje in še 2 hiši in sem pač mislila da je to tam slikano.
Jah no jst se pri frendih doma ne slikam z njimi in ne vozim svojga psa k njim,sploh pa ne na posteljo. pa tut oni nimajo povsod mojih slik in slik mojih živali ne
jah js pa recimo bi ane. to je pa čist odvisno od vsazga posameznika. tako da js še vseeno mislm, da ne smeš prehitro sklepat in delat enih scen - najprej se res dobro prepričaj kaj se dogaja med njima