Vprašaj me...#45
Moja mama bolj malo kuha. Naredi pa zato najboljše kokosove kocke na svetu - ko jo ugrizneš, začutiš malček grenkobe od čokolade, potem ko prideš do sredine pa sladkobo vanilijevega biskvita. Kar je najboljše - v notranjosti so mehke in ful sočne, ampak ji nekako uspe, da je kokos na površini še vedno hrustljav. Zato me , ko vidim kake take, že na oko suhe, vse mine....
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... XtNS_1GDdw
Tvoje najljubše pecivo?
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... XtNS_1GDdw
Tvoje najljubše pecivo?
-
- Komunikatorka
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Uh, prvi ki se ga spomnim je bil fantek iz Neverending story, ko sem bila v mali šoli (en let sem gledala film čiiiisto od blizu, zato sem pa potem verjetno očala rabila). Potem v prvem razredu in drugem razredu OŠ Jeremy Jackson v Baywatchu (igral sina od glavnega igralca), sem mu celo naskrivaj napisala pismo za valentinovo. Potem je bil en moj sošolec dve leti, ki sva se "spogledovala" pri maši (3 in 4 razred) - verjetno je on sam nazaj gledu, k sem js v njega bulila. Vedno sem imela ogromno crushov, že v OŠ kar sezname napisane (rankirane). Ena taka velika spogledljivka sem bila, ker mi je bilo tako veliko tipov všeč. Tudi če gledaš moj dnevnik, v enem zapisu omenjam jih po več, redko samo enega.
Kako bi na kratko opisala svojo prvo resno zvezo?
Kako bi na kratko opisala svojo prvo resno zvezo?
A goal without a plan is just a wish.
Prva resna je tudi meni, tako kot abby, pokazala model tipa, ki si ga ne želim. Blo je luštno, ampak v roku enega leta so prišle na dan vse značajske lastnosti, ki jih enostavno ne prenašam. Razhod je bil zanj boleč (očitno tok, da je potem v jezi zlil name ves gnev in da sem še neki cajta poslušala o seb fantastične zgodbice), zame pa pravo olajšanje.
Tole je res zanimivo vprašanje, zato ga tudi jaz ponavljam.
Tole je res zanimivo vprašanje, zato ga tudi jaz ponavljam.