Problem nastane v postelji. Nekako ni tiste prave strasti, ki sem jo bila navajena iz moške strani. Saj veste res tista prava predigra, da komaj čakaš na seks. Vem da glede na njegovo pričevanje še ni imel nobene daljše zveze, kjer bi si lahko nabral izkušnje, od romanc za eno noč pa se ne naučiš kaj dosti. Bolj je problem v ročnem in oralnem zadovojevanju. Sam seks je potem zelo dober, ampak zaradi tega ker nikoli nisem dovolj vzburjena mi posledično ne pride. Pač par objemov, poljubov...dotikanje intimnih delov..oralno...in pri vsem tem ni ravno podkovan. Po naravi je sicer veseljak, simpatičen...z mano pa ravno zelo nežno, (kar sicer ni slabo) ampak v postelji pač ne začutim tiste strasti, ker spolnost z bivšim je bila odlična. In ne me napačno razumet, nočem ga primerjat z drugimi, ker je drugače najboljši fant na svetu, samo nisem navajena tako "mlačnih" igric v postelji, ampak po domače povedano dedca ki te zagrabi in ve kaj dela. Sama po naravi sem zelo strastna, rada eksperimentiram...ampak če tega ne začutim, tega potem v postelji ne morem "dat" oz. pokazat. On je mene zelo pohvalil pri oralnem sexu in tudi na splošno...in je res nekaj sem res odnesla iz nekajletne zveze, in približno vem kaj moškemu paše. (na hvalim se)

Torej kako naj načnem to temo, kako naj mu povem, da ne bo užaljen, da se me ne bo ustrašil ali karkoli drugega, da mu bo še vedno do spolnosti, brez treme oziroma slabega občutka že vnaprej. Ali naj počakam...če bo mogoče bo bolje. Še vedno sva namreč bolj "ta frišna", na začetku zveze.

Pa prosim brez očitkov, da je to treba takoj povedat ko ti kaj ne paše in razne pridige o iskrenosti....vem, ampak nimam "poguma" ker ga nočem prestrašit/prizadet ali kaj podobnega. Poleg tega ne vem kako bo odreagiral, ker sem v zadnjem mesecu pač orgazme zaigrala...
In kako naj bi potem izgledalo ko ga bom "učila"...res si ne predstavljam

Hvala za odgovore.