pohorc napisal/-a:Joj, res ne vem, zakaj je treba tako komplicirat pri seksu. Kot da je važno, ali je prvič ali ni. Pred kratkim sem imel eno, za katero sem 99%, da je z mano prvič, čeprav je sama trdila nasprotno, ampak glede na njeno nesproščenost, nesamozavest in "štoravost", sem skoraj prepričan. Pa ni važno ... malo več se je bilo treba z njo ukvarjati, seksala sva, nekaj vrhunskega ni bilo, ampak ena izkušnja več. Kdor je rad z žensko, bo že potrpel, kdor bi ga rad pa samo namočil, naj ga pa raje doma žlajfa, bo imel več od tega.
I cant even begin to describe such a degree of epic fail. Če boš trollal, to delaj vsak tako, da sam sebi ne boš kontradiktiral stavkov.
pohorc napisal/-a:^ A, ti se sedaj to temo izkoristil , da se en mal pohvališ kako si seksal z devico?
Ja, Korl

, prav si uganil.
Pač v smislu, da
nam dedom tak ni važno, ali je nedolžna ali ni. Važno, da je sladka. 
Casanova se s teboj ne bi strinjal. Nekdo, ki je prerasel stadij želje po nabijanju številk tudi. Nekdo, ki si vzame nekaj časa in se z žensko skupaj posmeje preden jo hoče spravit za vogal tudi. Ne vem no. Smells like a turd covered in burnt hair.
Neutral men are the devil's allies.