Meni pa taki outfiti niso niti slučajno všeč. Lia7bibi, ti maš luštkano faco in bi luštno zgledala tud če bi mela na seb vrečo za krompir. Če bi se pa recimo js pojavila v tem outfitu, bi se vsi začel bat za svoje bakrene žlebove
men je pa ful všeč tole, ampak ja - paše pa le določenim puncam. js osebno mam ful velikokrat s tem težave, da so mi kakšna oblačila res noro dobra, potem pa dam nase je pa samo še za zjokat
lia7bibi, super outfit! sicer pa so taki outfiti stvar okusa in nekomu so všeč, nekomu ne. Jaz sem se tudi lansko poletje zgražala nad maxi krilom, letos pa ga tudi sama pridno nosim
hvalaa punce drugače se pa strinjam,maxi krilo je lahko nekomu všeč ali ne,neki vmes bolj težko...jz že od lani zbiram pogum da ga oblečem,zdej mi je pa tolk pri srcu da bi ga skos nosila @Haley...zelo verjetno kje po Lj,me kr "rukni" naslednjič
emanuela napisal/-a:Lepo ti paše maxi krilo Jaz ga na žalost ne dobim, so mi povsod prekratka
Jaz mam ful dolge noge in sem mela iste probleme s tem. Glede na to, da se mi zdi, da si štajerka (popravi me, če se motim), lahko greš pogledat na Ptuj, v C&A (če ti ni predaleč). Tam sem si ga tud sama kupla in mi je krilo kot ulito