ni mu do seksa

Pomoč iz čustvenih stisk.
tangerina
Sramežljivka
Sramežljivka

ni mu do seksa

Neprebrana objava Napisal/-a tangerina »

Pozdravljeni

Imam majhen problem, ki me počasi začenja moriti in upam, da mi boste lahko pomagali s kakšnimi nasveti. S fantom sva se spoznala pol leta nazaj, sej najprej dva meseca samo prijateljsko družila, 4 mesece nazaj pa se je začelo dogajati nekaj več. Takrat, na začetku, je vedno, ko sem prišla do njega, hotel seksati. Nič vsiljivega, samo poskušal pač. Ampak nisem želela prezgodaj, tako da sva prvič po slabem mesecu. Potem je on zbolel, potem mene ni bilo, potem je spet on imel zdravstvene težave, pa potem ga spet ni bilo....in sva seksala ful redko. Ampak še takrat ko bi lahko, ko sva bila skupaj, nisva. Povprečno na ene 2 tedna bi rekla, mogoče 10 dni, kakor kdaj. In mi to ful mori, ker jaz bi večkrat na teden. On je precej starejši od mene (40, jaz 24), mogoče je tudi to kaj povezano, da se mu ne da več tok. Res je tudi, da ima zdaj ful enih problemov, ampak kaj naj, čakam na dopust? Potem pa ponavadi gledava kakšen film zvečer, potem je pa preutrujen (al neki pač) in potem spet ne seksava. Pa velikokrat se preden zaspiva začneva malo bolj 'tako' lupčkat, kot da neki bo, potem pa njega kar zmanjka. Včeraj je bilo isto. Gledava film, gledava ene fotke, do 5 zjutri sva bla pokonc, ja če si lahko tok dolg da mi pokažeš vse te stvari, boš mel pa še teh 20 min energije. Pa drugače je v preteklosti mel precej punc, pa pač ne vem, zgleda tak da rad seksa. Ampak meni je pa tud neprijetno neki forsirat, ker ga nočem silit. In potem pač ne upam malo bolj 'intenzivno pristopit', ker se mi res zdi da bi to moralo spontano prit. Pa včeraj mi je rekel, ko sem ga neki začela lupčkat med filmom, da ma včasih občutek da mislim, da bo kam ušel, ker ga kao skos lupčkam, da noče, da je tega preveč, da ne izgubi čara? Ampak jaz ful rabim fizični kontakt, tud prjatlc se skos dotikam in jih božam.
Drugače se ful razumeva, vse štima, ko greva spat je on tisti, ki se hoče čimbolj preplest in me ne spusti. In ne vem, a je problem da ga jaz preveč 'silim', čeprav ga dejansko fizično sploh ne, ker mi je pač bedno ker ga nočem silt, ampak mogoče na kakšen drug način oddajam take znake in se pol počuti 'ogroženega' al pa kej.
Sej pol dons zjutri je nekak on dal pobudo, pa sem ga potem vprašala, zakaj vedno zaspi ko se lupčkava, pa pravi da ker je zmatran. Ok, sej štekam, sej res ful dela, sam potem pa ne rabiva vedno filma gledat ane?
Ne vem kaj naj si mislim, če že na začetku tok poredko seksava, kaj šele bo???
Pa še nekaj. Preden sva sploh prvič seksala pa ko je on da bi, je vedno hotel dol, pa sem bila da pač ne. Potem sem mu enkrat, ko sva že, rekla, da zakaj tok mal seksava, in je bil ful da sorisorisori, in mu je blo ful bed, in pol je pač hotel, sam sem potem jaz imela občutek da ga silim, plus menstruacijo sem imela zadnji dan. Pa sem mu to povedala, pa je rekel da to pa res ni problem, in je hotel dol. Pa sem rekla da valda ne bo če je pa kri, pa je rekel da ga ne moti, da saj je moje. No in med tem me je že tok narajcal da sem pač pustila. No, od takrat naprej oralno nikoli več. Pa men to res najbol sede na svetu. In ne vem kaj je zdej problem, ker kokr ga poznam je to tud njemu ful užitek. Samo ne vem kako naj mu povem to, da jaz bi pač tudi.
Pa včasih ko greva spat in se lupčkava začutim, da ima trdega, potem ko pa ga začnem božat malo bolj dol, mi pa kar prime in ustavi roko, sicer tko, ful kao neopazno in nežno, ampak dost da razumem da nebi, al me pa pač mal neha lupčkat, skratka da znak da nebi.
Skratka, ne vem, a sem jaz preveč zahtevna oz a preveč forsiram, al sem mu neprivlačna (čeprav dvomim), a slabo seksam, al ne veeemm. Kakšna ideja? Bi bila vesela kakršnegakoli nasveta, ker mi ni kul tako kot je.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

vprašaj ga, vsa ostala ugibanja so brezveze.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Mogoče te vidi kot otroka?
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a carrie_ »

Če nima spet zdravstvenih težav, je več možnih odgovorov:

-ne privlačiš ga več toliko kot na začetku, ker te je bolje spoznal
-postrani ima kakšno drugo romanco
-spoznal je, da ne delita istih fetišev in mu zato "ne dogaja"
-ne vidi se s tabo v prihodnosti
-mogoče išče kakšno bolj zrelo partnerico
-ni se pripravljen vezati in zaradi tega bremza odnos
-ti se ga preveč oklepaš in ima zato občutek, da ga dušiš
-v resnici je gej

Tisti dogodek z menstruacijo, ko ti je zatrdil, da je "ok", zdaj pa nikoli več noče oralno... Meni deluje to zelo otročje. Oba skupaj pa se mi zdita otročja, da se o rečeh ne pogovarjata.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

A njegova starost se pa nobenemu ne zdi faktor? Ko tipi pridejo v 40. leta, jim libido zacne upadat, enim na zacetku 40ih, drugim bolj proti 50im. Njemu je ocitno zacel malce prej, tako da meni se nic ne zdi cudno, da se mu ne da seksat tako pogosto kot tebi.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Upade mogoče na 2x na teden v najslabšem primeru, ne pa 1x na 10 dni... :roll: Poleg tega so starejši moški bolj izkušeni in bi moral imeti še večji občutek za to, kako zadovoljiti njo, ter kako ravnati s svojim telesom in libidom. Ti komentarji s starostjo kot nekim negativim faktorjem so krneki.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Tvoj komentar je krneki. Trdit, da nekaj sigurno ne more bit res, nima smisla, ker tipa ne poznamo. Meni se kombinacija njegove starosti + utrujenosti ne zdi tako zelo nezaslisana, sicer je pa pri vsakem drugace in ce vecina tipov pri 40h seksa 2x na teden, to ne pomeni, da je to nekaj normalnega tudi za tega tipa. Drugace pa itak brezveze tukaj razpravljat, ker mi ne moremo vohat, kaj je z njim narobe, tako da razen pogovora z njim so vse samo ugibanja.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
tangerina
Sramežljivka
Sramežljivka

Sem mu že rekla enkrat v šali, da morava več seksat, pa se je strinjal, no in zvečer kao akcija, jaz pa čist suha, prvič v življenju se mi je to zgodilo. Potem sem mu pa še parkrat omenila, pa vedno reče da je preutrujen. Saj res veliko dela, 8 ur na dan plus potem še od doma vsak dan ene 3 ure, včasih tudi 6, vikend ne vem kdaj je imel nazadnje frej...pa še ful enih drugih skrbi in problemov ima trenutno. Ampak vseeno, se mi zdi da bi lahko bolj pogosto no. Neki ful težit mu pa tud nočem, ker ga nočem še bolj odbit.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Moški toliko utrujen, da se mu ne da po dva tedna skupaj seksat? :) Tale je malo bosa:) CaliLove, bi se strinjala s tabo, če bi se šlo za 70letnika ali 80letnika, ne pa za 40letnika. Seveda ob predpostavki, da nima zdravstvenih psiho-fizičnih težav. Sicer pa lahko kak moški mojo teorijo potrdi ali ovrže :razz:
Mediac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mediac »

Preseneti ga ;) povzemi pobudo in začni predigro, ko počiva :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Ti si 24 on je 40. Je treba še kaj povedati?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

če ne skače po tebi ko zajec, je nekaj zelo zelo narobe z njim.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

on ima trdega in potem te neha lupčkat in umakne tvojo roko in hoče spat??

to je res čudno. potreben torej je.
tangerina
Sramežljivka
Sramežljivka

Ok, pa mogoče še en 'detajl', ki sem ga pozabila omenit. Jaz imam eno SPB, on to ve, ampak je rekel, da me ima vseeno rad in si želi biti z mano. Najprej sem mislila, da je to problem, ampak potem pa vedno ko sva seksala, je on želel brez kondoma. In mi je bilo čudno, da če ga to psihira (kar drugače čisto razumem, da ga), da zakaj potem ne s kondomom. Pa sem mu enkrat rekla, da zakaj tako malo seksava, pa je tudi to navedel kot razlog. Ampak zakaj potem včasih vseeno ja...če že je potem isto če 1x na 10 dni ali pa 2x na teden.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Ktero SPB pa? Ker veliko SPB se prenaša tudi preko kondoma, recimo HPV, herpes, glivice... No, meni se zdi fer od tebe, da si mu povedala. Pohvalno, kids.
Odgovori