prvič na tem forumu in upam da bo kdo lahko dal kakšen dober nasvet.
na stvari je takole...
pred 3 mesci sem začel delat v službi in poleg mene dela punca katera mi je zalo všeč. kakšnih večjih pogovorov še nisma imela in tudi ne znam razločit če imam pri njej kkašne možnosti če je vsaj malo zainteresirana. rad bi jo povabil na kakšno pijčo da bi se bolje spoznala in me zanimam kako vi kaj mislite o tem, ali bi izgledalo čudno če jo bolj kot ne iz nenada povabim na pijačo (se pa je pred kratim razšla tudi z fantu s katerim sta bila skupaj kar nekaj časa).
sprašujem zato ker nevem ka naj storim, predolgo tudni nebi rad čakal in zamudil priložnosti. res je tudi da nekih velikih izkušenj na tem prdročju tudi niam.
vsa mnenja, nasveti mi pridejo prav.
lp
kako pristopiti do nje !!!1
Koliko si pa star? Imam občutek, da si še kar dost mlad pa da je verjetno to študentsko delo?
S sodelavci se pa nič ne družite...tako da bi skupaj hodili na malico ali pa na kavo po službi? Če se bojiš njene reakcije ob povabilu na kavo, najprej reci še kakšnemu drugemu sodelavcu pa pojdite vsi skupaj prvič na kako kavico, recimo enkrat po službi.
S sodelavci se pa nič ne družite...tako da bi skupaj hodili na malico ali pa na kavo po službi? Če se bojiš njene reakcije ob povabilu na kavo, najprej reci še kakšnemu drugemu sodelavcu pa pojdite vsi skupaj prvič na kako kavico, recimo enkrat po službi.
mi hodimo s sodelavci na malico skupaj in po službi na pijačke. Tako da če imaš takšno možnost je najbolje da povabiš njo in še kakšnega zraven, da greste sklupaj na kosilo. Potem pa kasneje ne bo nič čudnega če rečeš samo njej.
ne priporočam pa da jo povabiš na pijačo izven službe. Ker če ne veš pri čem sta, zna biti potem čudno delati z njo.
ne priporočam pa da jo povabiš na pijačo izven službe. Ker če ne veš pri čem sta, zna biti potem čudno delati z njo.
Sodelavka je pa se ne moreš pogovarjat z njo čist na blef, da kaj zveš o njej? Jaz sem v vseh službah do zdaj mel odličen odnos s sodelavkami in se veliko družo z njimi, ker je itak to, da ti je sodelavka najboljši izgovor za pogovor pa druženje. 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson