Rada bi začela s tem, da res še nikoli nisem pisala na forum ampak tukaj bi mogoče potrebovala bolj objektivna mnenja ki jih od družine in prijateljev ne morem dobit. Torej že sam naslov pove o čem je tema.. Hodim v 1. letnik faksa in sem šla eno leto prej v šolo torej sem 19. Spoznala sem fanta ki je star 29 in se super ujameva, je prijazen, pozoren, spoštljiv in deluje res vredu fant. Poznava se kakšen mesec in vsak dan sva se po 4h samo pogovarjala o vsem - z njim lahko res govorim o čisto vsaki temi. Torej vse je lepo in super, nisva imela prav nič veliko samo da sva se malo poljubljala ampak mi je bilo prehitro in sva spet "kolega". Ko sem bratu povedala koliko je star ga je kar vrglo iz stola. Sama se nisem prej veliko obremenjevala, ko pa sem videla njegov zgrožen obraz pa sem se vprašala ali je res prestar? Oz. kje je meja kdaj je nekdo prestar in ali sem zaradi njegove osebnosti in najinih druženj zaslepljena? S tem fantom sva že govorila o tem, sam meni da sem mu všeč takšna kot sem ne glede na starost in da bi njega moralo bolj zame skrbeti kot mene zanj. Torej me zanimajo kakšna cosmo mnenja. Hvala