kako me bo prenašal takšno
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
No, pa sem le našla temo, ki vsaj približno opisuje moj problem. Tudi jaz se sprašujem kako me bo, no pravzaprav kako me je prenašal takšno. Ravno včeraj zvečer sva namreč začela pogovor o tem, ali bi bilo bolje, da zaključiva oziroma kaj narediti, da se to spremeni. Pa da preidem k bistvu...
Fora je v tem, da sem se precej spremenila. Skupaj sva malo več kot leto in pol in ko sva začela sem bila nasmejana, živahna, zabavna punca, čisto nič ljubosumna in vse je štimalo. Potem pa so se po enem letu zveze začeli problemi. On je prevaral mene, jaz njega (sicer samo poljub, če bi šlo za seks sploh ne bi bila več skupaj) in zasačila sem ga na neki date spletni strani, pa se je potem zbrisal in obljubil, da se ne bo ponovilo (takrat mu je bilo res žal, ne da se mi vsega opisovat, ker ni tako pomembno, ampak prvič sem bila prepričana, da mu je za neko dejanje žal, glede na to, da je najboljšemu prijatelju 1 uro dobesedno jokal, ko sta šla na pivo, češ kaj je naredil, kako je neumen...). No in zdaj je vse drugače. Kljub vsemu sva se odločila, da ostaneva skupaj, ker imava res nekaj posebnega, sploh ne znam opisat kaj imava, je ni take zveze.
Je pa od takrat naprej drugače. Jaz sem postala nezaupljiva in ljubosumna, ves čas mu poskušam ustreči in pazim, da ne bi kaj narobe rekla ali pa naredila, na koncu pa je ravno obratno - vse naredim narobe. Pa tudi to, da ko govorim z njim po telefonu sem resna, brez volje, včasih nesramna, z vsemi ostalimi pa sem nasmejana in prijazna. Ne vem, zakaj to počnem, res ne. Bi že nehala, če bi vedela vzrok, ampak enostavno me zmoti, ko ga pokličem in mi reče, da je zunaj s prijatelji in postanem tečna in nesramna in tako naprej. Ne vem, kako je lahko to prenašal in ne vem, zakaj sem taka. Včeraj pa je pošteno počilo med nama in potem sva se pomirila in pogovorila. Zmenila sva se, da si vzameva malo pavze, ker noben od naju ne želi končati, hkrati pa noben od naju ne more tako naprej. Dejansko ne trpi samo on, ko se jaz tako obnašam, tudi sama trpim.
Res ne vem, kaj naj naredim, ni samo navezanost med nama, še vedno sva zelo zaljubljena in res ne želim, da zaključiva zaradi tega, ampak enostavno ne vidim rešitve, vsaj vzrok zakaj to počnem bi rada vedela. 
Fora je v tem, da sem se precej spremenila. Skupaj sva malo več kot leto in pol in ko sva začela sem bila nasmejana, živahna, zabavna punca, čisto nič ljubosumna in vse je štimalo. Potem pa so se po enem letu zveze začeli problemi. On je prevaral mene, jaz njega (sicer samo poljub, če bi šlo za seks sploh ne bi bila več skupaj) in zasačila sem ga na neki date spletni strani, pa se je potem zbrisal in obljubil, da se ne bo ponovilo (takrat mu je bilo res žal, ne da se mi vsega opisovat, ker ni tako pomembno, ampak prvič sem bila prepričana, da mu je za neko dejanje žal, glede na to, da je najboljšemu prijatelju 1 uro dobesedno jokal, ko sta šla na pivo, češ kaj je naredil, kako je neumen...). No in zdaj je vse drugače. Kljub vsemu sva se odločila, da ostaneva skupaj, ker imava res nekaj posebnega, sploh ne znam opisat kaj imava, je ni take zveze.

-
- Sramežljivka
Zakaj se je on dal na to stran ne vem, je bila kar scena, ko sem ga dobila gor. Je pa res, da sem ga dobila tako, da sem na njegovem mailu najdla neke ponudbe ''Ali ti je blablabla všeč?" in sem šla na to stran in videla, da se ni z nobeno pogovarjal, punce so mu nekaj pisale sporočila pa ni niti odprl sporočil, tudi med zgodovino ogledov in nevem česa vse ni imel nič. Rekel je, da ga je matral firbec pa se je prijavil, ampak glede na to, da nič ni počel tam gor grem jaz naprej, se ne oziram na take traparije. Sem se z nekaj ljudmi pogovorila o tem, pa so mi rekli, da sem trapasta, če vidim, da nič ni počel, pa sem se potem malo zamislila. Sicer mi je šlo po glavi vprašanje "Kaj pa če bi kaj počel tam gor?" ampak ni in verjamem, da tudi nikoli več ne bo niti šel na takšno stran.
Glede tega, da je njega ena poljubila, ki jo mimogrede poznam in je to naredila iz nekih čudnih razlogov, nekaj ima pač proti meni in se je kar vrgla nanj pa jo pač spravil s sebe, kakor hitro jo je lahko (samo hecam se, ker je pač res bomba
). Pri meni pa je bilo prav tako nekako, sem bila prijateljica z enim tipom, no jaz sem mislila, da sva samo prijatelja, pa me je peljal z avtom do mojega fanta in na semaforju kar naenkrat zagrabil za glavo in poljubil, po tistem sem seveda šla iz avta in se nisva več slišala, videla, nič. Se mi zdi neumno, da greš takole izsilit poljub. Prav tako se fant ni po tistem več slišal z njo, niti videl, nič. Kaj bolj jasno? 
Glede tega, da je njega ena poljubila, ki jo mimogrede poznam in je to naredila iz nekih čudnih razlogov, nekaj ima pač proti meni in se je kar vrgla nanj pa jo pač spravil s sebe, kakor hitro jo je lahko (samo hecam se, ker je pač res bomba

slim shady napisal/-a:On je prevaral mene, jaz njega ..... Kljub vsemu sva se odločila, da ostaneva skupaj, ker imava res nekaj posebnega, sploh ne znam opisat kaj imava, je ni take zveze.![]()
ja, to je pa res full dobra zveva, res nekaj posebnega, ce se se varata. res mora bit spesl.
Danes se mi zdi da so take veze kot jo imas ti bolj pogoste in niso nic nenavadnega. Nazalost.
To kar pravis za svojo vezo, bi jaz bolj trdila za veze, kjer se ne vara parjetja. Pa ceprav gre samo za poljub....ampak to nekoc preraste v nekaj vec. Nikoli ne ostane le pri poljubu. Pa ce ne z isto osebo, bo pa sexal z drugo. Pa se s tabo zraven, ker si pac ostala z njim.
Jaz res ne vem kako lahko sploh pogledate tipa v oci ki ste ga prevarale, on pa vas....
-
- Sramežljivka
Nesamozavestna in trapasta si, to je to, kar je jasno razvidno.
Prvič: On te je prevaral, ti njega NISI, tebe je nekdo dejansko ''posilil'' s poljubom in to je povsem, povsem, povsem drugače.
Drugič: Na ''dajting sajt'' se nihče ne prijavi iz zabave, posebej ne, če je v zvezi. Želel si je druge, samo poguma (ŠE!) ni zbral.
Skratka: prevaral te je, potem se je pa še prijavil na date site. Kaj ti ni jasno? Ne razumeš, zakaj si tečna in nesramna? Očitno si na podzavestnem nivoju precej razumnejša, kakor zavestno in ti je vsaj podzavestno jasno, da je tip kreten, da se na njega ne moreš zanesti in da te vara/te bo prevaral, ko bo prva priložnost. Tega se bojiš, vanj si zatreskana in potem si nesramna, ker na ta način izražaš svojo frustracijo. Povsem jasno in preprosto.
Nehaj si metat pesek v oči, to kar imata ni nič. Ne da ni nič posebnega, celo neperspektivno je in vse kar boš imela od tega odnosa je to, da boš vedno bolj prizadeta ter vedno manj samozavestna. Ta tip je DALEČ od tega, da bi bil vate zaljubljen, ti pa vanj zelo očitno si.
Prvič: On te je prevaral, ti njega NISI, tebe je nekdo dejansko ''posilil'' s poljubom in to je povsem, povsem, povsem drugače.
Drugič: Na ''dajting sajt'' se nihče ne prijavi iz zabave, posebej ne, če je v zvezi. Želel si je druge, samo poguma (ŠE!) ni zbral.
Skratka: prevaral te je, potem se je pa še prijavil na date site. Kaj ti ni jasno? Ne razumeš, zakaj si tečna in nesramna? Očitno si na podzavestnem nivoju precej razumnejša, kakor zavestno in ti je vsaj podzavestno jasno, da je tip kreten, da se na njega ne moreš zanesti in da te vara/te bo prevaral, ko bo prva priložnost. Tega se bojiš, vanj si zatreskana in potem si nesramna, ker na ta način izražaš svojo frustracijo. Povsem jasno in preprosto.
Nehaj si metat pesek v oči, to kar imata ni nič. Ne da ni nič posebnega, celo neperspektivno je in vse kar boš imela od tega odnosa je to, da boš vedno bolj prizadeta ter vedno manj samozavestna. Ta tip je DALEČ od tega, da bi bil vate zaljubljen, ti pa vanj zelo očitno si.
kolikor sem razbrala, sta bila oba ''posiljena'' s temi poljubi.
če je na dating strani, še nič ne pomeni, vsaj meni se ne zdi nič posebnega :S ne razumem, zakaj ne bi mogel bit prijavljen iz radovednosti.
sicer pa je vprašanje blo v zvezi z njenim početjem.
predvsem ta del -> Pa tudi to, da ko govorim z njim po telefonu sem resna, brez volje, včasih nesramna, z vsemi ostalimi pa sem nasmejana in prijazna. <- mi je precej znan, saj sem sama isto počela, razloga za to sicer ne vem, se mi pa dozdeva, da je bla to neka zaljubljenost, ki pa ni bila ''usojena'' in je vedno šlo vse narobe.
če fanta nočeš pustit, ga ne rabiš, vendar pa vseeno, če se bo to ponavljalo, potem ti svetujem da resno premisliš o tem ali je še vredno vztrajat.
če je na dating strani, še nič ne pomeni, vsaj meni se ne zdi nič posebnega :S ne razumem, zakaj ne bi mogel bit prijavljen iz radovednosti.
sicer pa je vprašanje blo v zvezi z njenim početjem.
predvsem ta del -> Pa tudi to, da ko govorim z njim po telefonu sem resna, brez volje, včasih nesramna, z vsemi ostalimi pa sem nasmejana in prijazna. <- mi je precej znan, saj sem sama isto počela, razloga za to sicer ne vem, se mi pa dozdeva, da je bla to neka zaljubljenost, ki pa ni bila ''usojena'' in je vedno šlo vse narobe.
če fanta nočeš pustit, ga ne rabiš, vendar pa vseeno, če se bo to ponavljalo, potem ti svetujem da resno premisliš o tem ali je še vredno vztrajat.
-
- Sramežljivka
Končno ena, ki je prebrala tisto, kar sem dejansko želela povedat in mi odgovorila na to, kar sem želela dobiti odgovore/nasvete.
Hvala Mishela, tvoj odgovor mi dejansko veliko pomeni, enostavno lažje je vedet, da se je to nekomu zgodilo, ker to kar se dogaja z mano mi sploh ni jasno in ne razumem zakaj se dogaja, ne želim biti taka in želim najti način, da se to konča. In seveda bi rada ostala z njim in poskusila to popravit, če pač ne bo šlo pa nama tako ali tako ne preostane drugega, če ne bo šlo potem pač ni usojeno. Jaz sem sama prepričana, da je nekaj že to, da sem sama prišla do tega, da se zelo čudno obnašam, ne da bi me on opozoril na to in da si sama želim to popravit in se tega znebit. Samo ugotoviti moram kako...
Še enkrat hvala!

^^ Končno ena, ki je napisala tisto, kar si hotela slišat! Očitno je tudi, da je ta punca doživela enako - nesrečno ljubezen.
In še vedno: to, da si nesramna do njega je povsem jasno in kaže zgolj in samo to, kar sem ti napisala v prejšnjem postu.
In on ni bil ''posiljen'' s poljubom - celo umaknil se je šele, ko se je lahko - ker je ona res bomba.
Ja, pa ja ... ne me hecat! In to, da te prevara kaže na to, da je gnoj od tipa, če bi bil karkoli drugega, potem bi a: bil samo s teboj b: se dogovoril s teboj, da si želi biti še z drugimi.
''Starejše'' punce ne odgovarjamo drugače zato, ker nimamo pojma, ampak ravno nasprotno - vemo več.

In še vedno: to, da si nesramna do njega je povsem jasno in kaže zgolj in samo to, kar sem ti napisala v prejšnjem postu.
In on ni bil ''posiljen'' s poljubom - celo umaknil se je šele, ko se je lahko - ker je ona res bomba.

''Starejše'' punce ne odgovarjamo drugače zato, ker nimamo pojma, ampak ravno nasprotno - vemo več.

Mishela napisal/-a:če je na dating strani, še nič ne pomeni, vsaj meni se ne zdi nič posebnega :S ne razumem, zakaj ne bi mogel bit prijavljen iz radovednosti.
A dejte nehat no, noben zrel človek v zdravi in srečni zvezi si ne bo šou iz samga dolgcajta profila na neko dejting stran štimat. Tko kot je napisala Abby - testera teren in to je definitivno očitn znak za alarm.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
haylee napisal/-a:Mishela napisal/-a:če je na dating strani, še nič ne pomeni, vsaj meni se ne zdi nič posebnega :S ne razumem, zakaj ne bi mogel bit prijavljen iz radovednosti.
A dejte nehat no, noben zrel človek v zdravi in srečni zvezi si ne bo šou iz samga dolgcajta profila na neko dejting stran štimat. Tko kot je napisala Abby - testera teren in to je definitivno očitn znak za alarm.

Se strinjam. Ker nimam pojma kakšna radovednost bi lahko tukaj bila.
sem htela videt kaj ste se tolko piknili v te dejt strani in čist slučajno zasledim tole
:
JE55 (25) LJUBLJANA Zadnji obisk: predvčerajšnjim
Klikni in si oglej člana/ico! JE55
...srečno zaljubljena v svojga fanta, tle sam klepetam... brezveze izgubljate čas s pošto ipd.
pa tole:
rada bi povečala svoj krog resnih prijatljev iz gorenske ali kje drugje prosim klikite sam resni!!ne iščem avanture in zveze tud ne sem poročena ampak sam prijatelstvo!!avturisti,nadlegovalci offfff!

JE55 (25) LJUBLJANA Zadnji obisk: predvčerajšnjim
Klikni in si oglej člana/ico! JE55
...srečno zaljubljena v svojga fanta, tle sam klepetam... brezveze izgubljate čas s pošto ipd.

pa tole:
rada bi povečala svoj krog resnih prijatljev iz gorenske ali kje drugje prosim klikite sam resni!!ne iščem avanture in zveze tud ne sem poročena ampak sam prijatelstvo!!avturisti,nadlegovalci offfff!