Ravno zato, ker mladi apatično mislijo, da itak nimajo prihodnosti, ker ni služb, ker je kriza itd. , se nikamor ne premaknejo, nimajo cilja, ne vejo kje začet da bi sploh lahko kaj ustvarili. Popolnoma napačno razmišljanje!!! Zato pa je treba podpirati take posameznike s ciljem in voljo, kot je tvoj fant!
Ne pa babnc, ki sam doma čakajo na svojega, težijo in jokcajo, da nima časa, da so same...ni hujšega za moškega, ki ima žensko, ki nima kaj počet s svojim lajfom!
Jaz sem 1.5 leta delala po 28-29 dni v mesecu, fant pa samo občasno, a sva znala kvalitetno pokoristit prost dan in dopust.
Sedaj je situacija obratna, jaz sem doma, ker čakam na bebico, moj pa je tud po 5 dni službeno odsoten in se zaradi tega ne počutim niti malo osamljeno ali zapostavljeno.
Nama se to, da delava malo več sedaj sva dokaj mlada in imava dovolj energije, že obrestuje. Zato nikakor ne razumem mladih, katerih glavni izgovor za lenobo je to, da itak ni služb! Taki bodo še pr 30-ih doma na mamini zizi prisesani

"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"