se opravičujem, če podobna težava že obstaja v kakšni temi, sem poiskusila najti, pa nisem nič odkrila.
torej - imam vprašanje, dobrodošli so vsi komentarji, morda je tako trapasto razmišljanje, da samo potrebujem koga, ki bi mi to povedal

na enem žuru pred parimi meseci na metelkovi sem zapazila nekega tipa. naj tu omenim, da nisem človek, ki bi kar tako spoznaval ljudi (oz.ne na žurih, drugače sem okej s tem:) tako da nisem nič naredila. plus, nisem bila sigurna, ali sem mu všeč ali ne, in sem si rekla leave it. kar je bila morda napaka, ker je dečko tekom žura prišel do mene in me vprašal za vžigalnik (ki ga je sicer imel). jaz pa rep med noge in se delat, da ni nič. torej, tisto je bil polom, ker mi je bil fant res, res simpatičen. pa sem pozabila. skušala od začetka kaj poiskati na fejsbuku, bil je na eni fotki z žura, ampak ne taggan, tako da ni kaj več pomagalo.
in sem šla ponovno na žur pred kratkim..kjer je bil spet tam. in js trapa, po začetnem veselju (in obojestranskem pogledovanju), me je za nekaj časa okupirala prijateljičina družba znancev in je bilo to to, dokler nisem opazila, da njega ni več. buhuhu, ja, ampak res mi je bilo bedno, ker zdaj bi dejansko stopila do njega.
in vprašanje sledeče - ali naj enostavno spustim crush (ki jih mimogrede ne doživim veliko, zato tisti ki so, vem kdaj mi je tip res všeč. pa ok, sej tega tipa bi konec koncev rada samo spoznala, lahko da si sploh ne bova kul. le zanimiv mi je bil toliko, da kar ne morem it mimo tega), si rečem, pač zgubila šanso, in no, morda se pa srečava še kdaj in bom takrat naredila kar želim. ali - no, saj, kaj pa imam sploh za drugo možnost? stalking po internetu? weird much? ne morem napisat pod tisto zloglasno fotko, da kdor ga pozna, naj ga tagga. moji upi, da ga kdo pozna..jah, lahko prilimam fotko sem, ampak to se mi zdi kar creepy.
morda v bistvu samo potrebujem, da mi nekdo napiše, da it happens to all, fuck it

no, hvala vsem za branje in pomoč