spotted..and lost :?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
summer_breeze
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

spotted..and lost :?

Neprebrana objava Napisal/-a summer_breeze »

živjo,
se opravičujem, če podobna težava že obstaja v kakšni temi, sem poiskusila najti, pa nisem nič odkrila.
torej - imam vprašanje, dobrodošli so vsi komentarji, morda je tako trapasto razmišljanje, da samo potrebujem koga, ki bi mi to povedal :)
na enem žuru pred parimi meseci na metelkovi sem zapazila nekega tipa. naj tu omenim, da nisem človek, ki bi kar tako spoznaval ljudi (oz.ne na žurih, drugače sem okej s tem:) tako da nisem nič naredila. plus, nisem bila sigurna, ali sem mu všeč ali ne, in sem si rekla leave it. kar je bila morda napaka, ker je dečko tekom žura prišel do mene in me vprašal za vžigalnik (ki ga je sicer imel). jaz pa rep med noge in se delat, da ni nič. torej, tisto je bil polom, ker mi je bil fant res, res simpatičen. pa sem pozabila. skušala od začetka kaj poiskati na fejsbuku, bil je na eni fotki z žura, ampak ne taggan, tako da ni kaj več pomagalo.
in sem šla ponovno na žur pred kratkim..kjer je bil spet tam. in js trapa, po začetnem veselju (in obojestranskem pogledovanju), me je za nekaj časa okupirala prijateljičina družba znancev in je bilo to to, dokler nisem opazila, da njega ni več. buhuhu, ja, ampak res mi je bilo bedno, ker zdaj bi dejansko stopila do njega.
in vprašanje sledeče - ali naj enostavno spustim crush (ki jih mimogrede ne doživim veliko, zato tisti ki so, vem kdaj mi je tip res všeč. pa ok, sej tega tipa bi konec koncev rada samo spoznala, lahko da si sploh ne bova kul. le zanimiv mi je bil toliko, da kar ne morem it mimo tega), si rečem, pač zgubila šanso, in no, morda se pa srečava še kdaj in bom takrat naredila kar želim. ali - no, saj, kaj pa imam sploh za drugo možnost? stalking po internetu? weird much? ne morem napisat pod tisto zloglasno fotko, da kdor ga pozna, naj ga tagga. moji upi, da ga kdo pozna..jah, lahko prilimam fotko sem, ampak to se mi zdi kar creepy.
morda v bistvu samo potrebujem, da mi nekdo napiše, da it happens to all, fuck it :) in pozabi, ker ne moreš nič več. razen naslednjič pogumneje.

no, hvala vsem za branje in pomoč :) na tak turoben dan sem se morala vsaj izpovedati ;)
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a elektrobum »

glede na " problem " in zastavljena vprašanja si si sama podala odgovor !
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Edinstvena »

am... je še kdo drug taggan na fotki? =)
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
summer_breeze
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a summer_breeze »

nope :) on je od bliz, pa gruča zadaj. edini, ki je lajku fotko, pa ni on (ja..vse sem sčekirala)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

probaj še večkrat it na metelkovo, pa naslednjič več ne izpusti priložnosti iz rok, če se ti ponudi. al pa stalkaj na fb-ju. simple
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Odvisno od tega, kako sta izgledali prvi srečanji. Če je on res očitno pokazal zanimanje, ti pa si bila povsem hladna in zadržana, potem mogoče povprašaj za kontakt (ime) tiso osebo, ki je lajkala njegovo fotko. Najbrž ga pozna, kajne? ;)

Če pa je bilo pač tako, da sta se samo malo spogledovala in sploh nisi prepričana, če se te bi spomnil, če je tudi on samo bežno nakazal simpatijo itd., potem sledi temu, kar pravi Dioniz - pojdi še kdaj tja, najbrž ni prišel enkrat in edinkrat in se bosta še kdaj (najverjetneje) srečala. :)

Sicer pa, ker mi gre ''tvoja'' težava v resnici grozno na živce, ker moram prav enake zadeve ves čas poslušat - kaj vam ženskam ni jasno? Če tip pokaže zanimanje, ga pokažite nazaj ali se pa ne pritožujte potem, ko se ''nič ne zgodi.'' :wink:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Dioniz napisal/-a:probaj še večkrat it na metelkovo, pa naslednjič več ne izpusti priložnosti iz rok, če se ti ponudi. al pa stalkaj na fb-ju. simple

This! :gut:

Ne kompleciri a je,a ni, a si mu, al mu nisi.... Če ga srečaš pa za prebit led eno bedno a la: '' a dans pa ne nucaš vžigalnika...'' al pa mu nesi kr pijačo ko veš da jo pije pa kao da častiš. Glede na to da je že sam pristopu do tebe, očitno ni nek ultra sramežljivc, tak da bi moglo stečit. Sam ne repa med noge ;)
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

tut js predlagam FB stalkanje. vse se da najt :P
You make me smile, please stay for a while :)
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

poskusi pogledat frende od teh ljudi, ki so všečkali fotko. mogoče je tvoja ''simpatija'' med njimi :) sicer pa ... ženska lahko naredi boljšo preiskavo kot FBI, tak da verjamemo vate :D :D
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Epl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Epl »

Kot je že rekla predhodnica, poglej prijatelje od osebe, ki je všečkala sliko, zelo verjetno je med njimi. :razz:
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

ja.. preglej vse prijatlje od teh ki so tagani, in vse prijatelje od teh ki so sliko všečkali. lej če ga hočeš nat, se boš potrudila in vse te ljudi pregledala, in js verjamem da boš tako tipa tut našla :) :D
You make me smile, please stay for a while :)
Odgovori