in sicer...kot vsaka oz.vsak ki piše teme, na tem forumu, tudi jaz jo pišem z upanjem, da bi me kdo razumel in povedal svoje mnenje oz.nasvet.
Stara sem 20 let. Že dve leti hodim s fantom, starim 23 let. Preden sva začela skupaj sem ga enkrat že zavrnila, ker mi je bil njegov prijatu všeč. In ker se je on takrat fuuuul zaljubu vame, mi tega še vdno ne more oprostiti...

Ko se skregava, mi to vrže v faco... (prejšnje tipe)
Ne razumem ga...vse prijatelje sem morala "skenslat " zaradi njega, ENKRT SVA SKP drgugič ne...dostikrat mi reče da ma ima zelo rad, drugič me že žali in obratno....
Imela sem prijatelja, zelo sva se razumela, kot brat in sestra...Po dveh letih odkar sem začela jaz imet zvezo,sva se dobila spet preko facebooka, ker sem imela težave in nisem imela komu jih zaupat, pa mi jih je on pomagu olepšat z besedami, pa me podpirat.
MOJ JE TO ZVEDU IN MI NEPRESTANO GOVORI , NAJ GREM K NJEMU PA DA SIGURNO SME GA PREVARALA, PA DA SE POČUTI IDOIT, KER SEM VSE TO RAZLAGALA MOJEMU FRENDU.
večkrat mi govori, da boljšega kot on ne bom dobila, da moja lepota je samo fasada, da me bodo meli vsi sam za seks. ker nimam nič v glavi....neprestanih je žalitev JAZ GA PA KLIČEM NAZAJ

KAJ NAJ NAREDIM, IMAM GA RADA. IN MISLIM DA KO GOVORI DA NE BOM DOBILA BOLJŠEGA, JAZ PODZAVESTNO MU TO VERJAMEM IN ZATO VZTRAJAM.
help#help#help!