Skakanje čez kolebnico
Zdravo
Upam, da bom malce obudila temo.....
V zadnjem obdobju sem se odločila, da si bom res vzela čas za hujšanje in preoblikovanje postave - kolikor se bo pač dalo.
Bolj kot tek mi je pri srcu tek čez kolebnico - vsak dan okoli 3.000 zavrtljajev čez kolebnico. To kombiniram s fitnesom (bolj ali manj vaje za moč).
Zanima pa me naslednje - kakšne so vaše izkušnje s kolebnico? Tečete, skačete čez kolebnico tudi vi? Kakšne so vaše izkušnje? Zanima me vse okoli tega itd.
Hvala za odgovore že vnaprej.
Upam, da bom malce obudila temo.....
V zadnjem obdobju sem se odločila, da si bom res vzela čas za hujšanje in preoblikovanje postave - kolikor se bo pač dalo.
Bolj kot tek mi je pri srcu tek čez kolebnico - vsak dan okoli 3.000 zavrtljajev čez kolebnico. To kombiniram s fitnesom (bolj ali manj vaje za moč).
Zanima pa me naslednje - kakšne so vaše izkušnje s kolebnico? Tečete, skačete čez kolebnico tudi vi? Kakšne so vaše izkušnje? Zanima me vse okoli tega itd.
Hvala za odgovore že vnaprej.
Jaz skačem, ko npr. nimam časa iti na tek nekam ven ali če dežuje, in mi je super. Definitivno se moraš primerno obuti, jaz skačem v supergah za tek (sicer ne vem, če je to ok, ampak meni paše in nimam nobenih problemov zaenkrat). Pred samim skakanjem naredim enih 20 min raztezalnih vaj in pilatesa, nato grem 10 min na kolebnico (tek s kolebnico), temu pa sledi samo skakanje, ki ga kombiniram: 1 min skakanja - 1 min teka s kolebnico. To ponavljam kakšnih 10 min, nakar sledi spet 10 min teka s kolebnico.
Najbolj mi gre na živce zapletanje s kolebnico med vadbo, ker mi čist pokvari ritem
, drugače pa se mi zdi zelo primerna alternativa teku. Seveda pa na začetku nisem zmogla skakati več kot 10 min skupaj 
Najbolj mi gre na živce zapletanje s kolebnico med vadbo, ker mi čist pokvari ritem

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
- Sramežljivka
- Kraj: lJUBLJANA
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
Re: Skakanje čez kolebnico
Mene pa zanima,ce je uredu naenkrat skakati 20min pa pol pauza 2-3minuti in spet skakati 10min? 

Re: Skakanje čez kolebnico
Kolikor ti pase oz si zmozna.
Ce pa hoces nekaj hujsat je pa idealen HIIT rezim treninga.
http://en.wikipedia.org/wiki/High-inten ... l_training
Ce pa hoces nekaj hujsat je pa idealen HIIT rezim treninga.
http://en.wikipedia.org/wiki/High-inten ... l_training