omg no
ti bi rada v bistvu stik z kakšno ženski, ki je poročena z muslimanom ali je ljubica moškemu, ki je poročen in ima otroke? glede izraza ljubica - sorči ampak to si. kot prvo 30 let star tip ni noben fant, kot drugo pa je poročen torej ni tvoj fant ampak ljubimec. prej, ko boš na jasnem boljše za tebe.
jaz imam partnerja muslimana (bosanca, jaz sem slovenka) s katerim imam tudi otroka. ne, ni me še udaril, ne ni me prislil da spremenim vero, ne ni me prislil da najini punčki dama muslimansko ime in da jo zavijam kot mumijo. ne moreš verjet a? je pa tako, da je tukaj rojen, tukaj hodil v šolo, tukaj zaposlen, tukaj ima kar precej družinskih članov, veren ni niti malo niti ni nihče od njegovih in ima zelo zelo redke stike z družino iz bosne. otrok ima slovensko ime, in čeprav je punčka je rekel, da jo ne menja za 100 sinov in hoče še eno. za razliko od enega mojega sorodnika SLOVENCA, ki pretepa svojo partnerko, od poroda naprej še toliko bolj, ke je dobil punčko namesto fantka. in jo sploh ne priznava za svojo in je rekel, da bo naredil toliko otrok dokler se mu ne rodi sin. zelo civilizirano ni kaj. toliko o tem, ker vidim, da so predsodki tukaj gor takšni da me nekam pritisne
glede tvojega primera pa toliko - ima te le za igračko. le to in nič več. žal ampak tako je. pa bil musliman, katolik ali pa budist tu nima vera popolnoma nobene vloge. če je slab človek je pač slab, pa je lahko čistokrvni slovenec za 50 rodov nazaj, ko mu to čisto nič ne pomaga. tvoje morebitno spreobrnjenje v njegovo vero ali karkoli ima tu še manj veze. te ne bo imel čisto nič raje, če se s tem tolažiš. mogoče se je poročil le zaradi otrok, ampak LOČIL SE NE BO NIKOLI! to si dobro zapomni, ker živiš v sanjskem svetu! vidim, da ti je čisto spral možgane in mu seveda tvoje popolno zaupanje zelo ustreza. bodi pametna pa si poišči nekoga samskega. pa ni važno katere vere bo, važno da bo imel LE TEBE rad in ne doma ženo in kup otrok, tebe pa "najrajši na svetu in se bo takoj ločil". seveda da