Mogoče je že ta tema bi velikokrat premleta ampak js bi Vas res iskreno rada prosila za pomoč. Sem 22 letna punca 2 leti sem bila v zvezi s fantu ki je star 30 let. Novembra sva se razšla in od takrat naprej se počutim, kot da bi del mene umrl. Zgodba se je začela avgusta dve leti nazaj s fantu sva si že prej bila znanca venda sva takrat prišla v kontakt in tako se je začela razvijat zveza. Po 3 mesecih zveze sem začela spati pri njemu in tako sem se sčasoma preselila h njemu. Živi v hiši s starši vendar ima nadstropje le zase in tako sva dobila motivacijo,da sva si začela vse urejati po svoje in tako se je začelo najino skupno življenje. Zveza je bila dobra vendar nekaj ni funkcioniralo, v meni je bilo vedno polno lubosumja. Če mu je katera punca pisala ali ga samo pozdravila sem vzkipela kot vrela voda. In tako se je zadnji mesec najine zveze vse kopičilo, ker sem vedela za eno punco, ki si ga želi in mu je pisala in vem da sta se dobivala na pijači zato sem tudi enkrat ponoči ponorela vzkipela in šla, ker sem mislila, da me je prevaral. Vendar on še zdaj trdi, da me ni in nekako mu to tudi verjamem in že v trenutku, ko sem šla mi je bilo žal saj sem vedela,da sem naredila napako. Tip je ful navezan na svojo družbo in tud on i ga nekako usmerjajo v to kaj more delat pa kako ampak on včasih to dobesedno naredi in jih upošteva. Sedaj so skoraj že 4 meseci mimo odkar nisma več skupaj, poskušam mu pisat ne odpiše poskusim, ga klicat se ne oglasi. Ko se vidima me lepo pozdravi in se mi nasmeji. Ampak, ko je pijan me pa vedn kliče pa bi se pogovarjal z mano. Fant ma mal problemov z alkoholu, ker ma precej stresno življenje za sabo ampak vem,da to ni izgovor.! In js bi mu rada pomagala, rada bi pomagala da opusti alkohol, da se vrne nazaj h men, ker sm bla edina k mu je vedn stala ob strani ! Drugi so ga tk al tk vsi sam za dnar izkoriščali in podobne stvari, pa problem je, da je njegova mama šefica v družini in ma svojga sina zelo pod svojmu vplivu on se ji pa nekako ne zna upret oz se ji upira na napačen način tako,da se ga napije. Ampak js ga mam res rada del mene umira ker ga ni več ob men. Prosim za kakšn nasvet, kaj mi še preostane da bi ga dobila nazaj ker sm poskusla že vsemogoče pa nič ne pomaga