naslednja dva filma, ki jih pa želim pogledati sta zagotovo Life of Pi in Silver Linings Playbook. In kot vidim po vaših predlogih, mi bosta zagotovo všeč

Leonessa napisal/-a:Silver Linings Playbook je meni bil sicer zanimiv kar se tiče zgodbe, vendar mi nek presežek ravno ni bil oz. da bi si Jennifer zaslužila Oskarja za to vlogo ... Kaj pa vem.
Leonessa napisal/-a:Argo (2012)
Vau, impresioniral me je. Affleck odličen igralec in režiser.
10 points, ker sem bila cel čas na trnih za znoret!
---
Kar se tiče Cooperja pa je mene prepričal že v Limitless, tako da sem v Silver Linings Playbook pričakovala nič manj od njega, mogoče celo malo več.
Tamala_mrha napisal/-a:Nazadnje sem gledala Leap Year in je za moje pojme ena slabših komedij oz. filmov nasploh! Glavna igralka nima nobenega karakterja - kakršnega koli, četudi tihega in zadržanega. Enostavno je prazna, brez neke dodane lastnosti, ki bi vlogo bolje predstavila in tudi dialogi so tako smešno bedni, da nisem zdržala dlje od tistega pajzla, ko so se amatersko stepli zaradi ukradenega kufra, iz katerega so frfotali njeni modrci.
Skrajno dolgočasno. Niti ne vem koliko bi dala oceno, vem samo, da je pod 5/10.
..Evelyn.. napisal/-a:Včeraj Life of Pi....mja no. Dont know what all the fuss is about. 7/10