fantje in prijateljstvo...obstaja?
in če nadaljujem misel od tearjerker: ne samo biseksualci, kaj pa istospolno usmerjeni?
jst verjamem v žensko-moška prijateljstva. verjamem, ne glede na to, da sem bila zaradi tega prepričanja že prizadeta. ampak to je tako kot z ljubeznijo: čeprav se kdaj ne izide, še ne pomni, da kar nehaš verjti v to.
jst verjamem v žensko-moška prijateljstva. verjamem, ne glede na to, da sem bila zaradi tega prepričanja že prizadeta. ampak to je tako kot z ljubeznijo: čeprav se kdaj ne izide, še ne pomni, da kar nehaš verjti v to.
Ne vem kako je z biseksualci - mogoče se več zaljubljajo?
Nimam pa pojma, kaj imajo homoseksualci s tem. Lezbijka bo po mojem pač težje tvorila zgolj prijateljski odnos s punco ... se stvar pač obrne ... in ja, v tem primeru potem obstaja moško-žensko prijateljstvo. Ampak kolikor sem razumela, je vprašanje, ali sta lahko zgolj prijatelja moški in ženska.
S0nckic4: Ne, jaz se tudi ne zaljubljam v vse moške, s katerimi imam bližnji odnos, ampak v vseh teh primerih so bili ti fantje na neki točki zaljubljeni vame/hoteli seksat z mano. Sama sem pa te zadeve lažje ločevala: če mi je bil moški zanimiv tudi seksualno, se nisem z njim spuščala v zgolj prijateljski odnos, če njemu ni bilo do česa več.

S0nckic4: Ne, jaz se tudi ne zaljubljam v vse moške, s katerimi imam bližnji odnos, ampak v vseh teh primerih so bili ti fantje na neki točki zaljubljeni vame/hoteli seksat z mano. Sama sem pa te zadeve lažje ločevala: če mi je bil moški zanimiv tudi seksualno, se nisem z njim spuščala v zgolj prijateljski odnos, če njemu ni bilo do česa več.
Meni je pa glupo ko maš nekoga (fanta) za kolega, dejansko mu to tudi poveš, pokažeš da nočeš met nič drugo z njim, mi pa kot frend pomeni dosti. Potem pa reče da sem ga izkoriščala oz. zavajala, whatever..
it mejks mi so maad!!

it mejks mi so maad!!
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
- Cosmopsiho
Ne ga srat no. "Signali" so čist stvar interpretacije. Jaz svoje kolege tudi objemam, se zajebavamo na račun spolnosti, ljubezni, česarkoli ipd. ampak vsi dobro vedo, da smo samo prijatelji in da vse ostaja na tem nivoju.. Pa bi si marsikater bebec lahko to naše prijateljstvo intepretiral kot "signale", da se hočemo vsi povprek poseksat. Za nekoga je signal že to, da se smejiš njegovim šalam, drugi pa rabjo dejanske besede, da končno dojamejo, da so ti všeč.. To da jaz kolegu rečem "u mater ti paše ta srajčka, seksi!" bi lahko en tip vzel kot da hočem, da se takoj dava dol v garderobi, moj kolega pa me pozna in ve kako funkcioniram, ve kje točno sva in ne bo nič kaj takega sklepal. Tko da to je bullshit, nič ni njena krivda, tip ali ženska naj se bolj podrobno pozanima če so šanse in kam gre razmerje, v smer prijateljstva ali drugam, ne pa krneki sklepat in ugibat kot eni bebci nesposobni komunikacije. Sploh pa je daydream izpostavila, da je dala vedt tipu, da ne bo nič več iz tega kot prijateljstvo.
Dejansko naj bi mu tud povedala, da jo ne zanima, on pa si pol še neke signale intepretira al kaj..
"Nikoli ne bova nič več kot prijatelja!"
"Ok"
pol ure kasneje, si ona obliže z ustnice peno od kave
tip v mislih "she wants my dick!"
Takšni signali a
Dejansko naj bi mu tud povedala, da jo ne zanima, on pa si pol še neke signale intepretira al kaj..

"Nikoli ne bova nič več kot prijatelja!"
"Ok"
pol ure kasneje, si ona obliže z ustnice peno od kave
tip v mislih "she wants my dick!"
Takšni signali a

It was forever..but it didnt last long..
jah no. js sm mela najbolšega prjatla, par let sva bla res dobra kolega, sva tut oba rekla da nočva nč drzga kot samo prijateljstva. no pol sva poačs postala FF zdej sva pa skupej v srečni zvezi
tako da, tudi če nekomu jasno poveš da nočeš bit nič drugega kot samo prijatelj, se še vseeno lahko zadeva čist obrne
(zdej bojo usi friendzonani dobl upanje
)
no ampak vseeno verjamem da je samo prijateljstvo med moškim in žensko možno, itak da je.

tako da, tudi če nekomu jasno poveš da nočeš bit nič drugega kot samo prijatelj, se še vseeno lahko zadeva čist obrne

(zdej bojo usi friendzonani dobl upanje

no ampak vseeno verjamem da je samo prijateljstvo med moškim in žensko možno, itak da je.
You make me smile, please stay for a while 

Dioniz napisal/-a:minuto tišine za naše brate v friendzonu
šit ej, šele zdaj sem videla tvoj post, trebušne mišice me že fajn bolijo od smeha

Mislim, da se en moj frend trenutno počasi prebija iz friendzona ... Poznam ga že pol življenja, poznam tudi vse njegove bivše punce .... rahlo čuden ampak fajn občutek

Ko bom velika, bom Lara Croft.
emanuela napisal/-a:^^to je fajn iz vidika, da se kar fajn poznata
In kako zdaj gledaš na njegove prijateljice, če jih ima mogoče?
In ostale,kako pa ve sprejemate prijateljstva vaših fantov z ženskami?
zdej njegove trenutne prijateljice niso take prijateljice, kot sem mu bla js par let nazaj - da bi se čist vsak dan dopisoval z njimi, se slišu po telefonu, se dobivu skos na pjačah z njimi itd itd. tko da me ne motijo. če bi pa zdej na novo začel s kšno punco tko na ful prijateljevat, pa morm priznat da bi me verjetn motil, bi začela paničart pomoje

You make me smile, please stay for a while 

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
..Evelyn.. napisal/-a:Itak da obstaja. Je pa res, da v večini primerov je v ozadju neka kemija, ampak..nismo živali, tko da ta kemija ostane samo kemija, če tako osebi želita.
+1

Vsaj po lastnih izkusnjah.. Ampak tukaj locim med kolegi s faksa/tistimi za it na pivo/izmenjat kaksno internetno foro/itd in tistimi parimi pravimi prijatelji, s katerimi si dejansko nekje na isti valovni dolzini in s katerimi se lahko pogovarjas o res osebnih receh.. In priznam, do nekaterih sem v nekem momentu res cutila 'nekaj vec', ampak sem pac poskusila realisticno ocenit situacijo in ce sem prisla do sklepa, da dejanska zveza med nama zelooo verjetno ne bi uspela (zaradi taksnih in drugacnih okoliscin) sem pac ostala tiho.