obsedenost z spolnostjo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jurre »

Fantin napisal/-a:Sej problem je v tem, da ne ve kako naj pride do take ženske (beri: lahke), kaj šele kaj težjega. Če bi on res hotel tako žensko, bi se menda že zdavnaj spečal s katero od njih.

Če nisi sposoben in konkurenčen pač nisi...imajo lepe ženske dovolj elitnih fantov zunaj na izbiro
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Pozabil si na visjo trzno vrednost.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

jurre napisal/-a:Če nisi sposoben in konkurenčen pač nisi...imajo lepe ženske dovolj elitnih fantov zunaj na izbiro

Zapomni si: dokler boš zase menil da si nula, te bodo tako videli tudi drugi.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Fantin napisal/-a:
jurre napisal/-a:Če nisi sposoben in konkurenčen pač nisi...imajo lepe ženske dovolj elitnih fantov zunaj na izbiro

Takšna je realna vrednost. Poglej si samo v temi s koliko puncami se mora fant poljubljat da še velja za normalnega in kaj vse mora fant met. Vsaka ki je tržno zanimiva in se dosti moških zanima za njo in je z veliko fanti že seksala, bi zavrgla kot psa nekoga ko bi zvedela da se še ni poljubljal, ker to pomeni da nima vrednosti, če zaostaja v nečem ogromno let.

Sicer pa ko boš teden dni bruhal jok in se klofutal sam sebe da boš lažje vzdržal totalno samoto boš razumel. Prej pa je lahko predloge dajat.
Fantin
Debatorica
Debatorica

Koliko si sploh star? Si doslej že počel kaj intimnega s puncami in če, kaj je to bilo?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

jurre napisal/-a:Sicer pa ko boš teden dni bruhal jok in se klofutal sam sebe da boš lažje vzdržal totalno samoto boš razumel.

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Fantin
Debatorica
Debatorica

Še to
jurre napisal/-a:bi zavrgla kot psa nekoga ko bi zvedela da se še ni poljubljal, ker to pomeni da nima vrednosti, če zaostaja v nečem ogromno let.

Zakaj bi njej sploh bilo treba vedeti, če imaš že kaj izkušenj ali ne?
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Fantin napisal/-a:Koliko si sploh star? Si doslej že počel kaj intimnega s puncami in če, kaj je to bilo?

Ne. Jaz sem pač mnenja, da če ne moreš dati najboljšega lepi punci, jo raje pusti na miru naj počaka na boljšo robo. Jaz nisem vizualno kot idealni tipi iz filmov in takih imajo dovolj zunaj. Škoda zapravljanja njihovega časa, če jim ne morem perfekcije in vsega nudit, kar je dandanes pomembno in kar tudi ženske na forumu zahtevajo. Za to sem se vsaki delal nedostopnega. Prej ali slej bi prišlo do tega da bi videla da lahko boljšo robo dobi kje drugje. Blo pa jih je okrog 30, ki so se zanimale za mene. Ampak to je že leta nazaj. Zdaj nimam več stika z družbo leta in ga ne morem met.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Nov vikend za nami kjer so lepe punce vse vesele, da so spoznale kake fante in bile sposobne seksa z njimi in doživljale intimnost :cry: :cry: :cry:
Zadnjič spremenil jurre, dne 10. Mar. 2013 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Kak dolgo misliš še morit s tem? Pred nami je še ful preveč vikendov in zaradi tebe bo ta forum postal neznosen...pojdi na ker drug forum...al pa pač upoštevaj Dionizov nasvet.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Jaz pa ne morem verjet, da je dejansko kdo dovolj neumen, da še vedno odgovarja na te jurretove nebuloze ... :roll: Kako je forum lahko zaradi njega neznosen? Samo en uporabnik je ... pa dajte že ignorirat kar piše.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pirodoksin »

jurre napisal/-a:
Fantin napisal/-a:

Sicer pa ko boš teden dni bruhal jok in se klofutal sam sebe da boš lažje vzdržal totalno samoto boš razumel. Prej pa je lahko predloge dajat.

Ma daj nehaj, jaz sem to doživel, pa ni trajalo teden, ampak par let, sem ti že napisal, da sem vsak dan prihajal iz šole pa sem se zjokal, en mesec nisem niti mogel jest in sem se jokal kar tako in še panične napade sem imel. Mnogi doživeli še kaj hujšega.
No, kljub temu da sem to doživel, te ne razumem, svoje prepričanje glede tvojega stanja sem ti pa že napisal.
pa preberi si kaj o samoizpolnjujoči se prerokbi (self-fulfilling prophecy)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

*Abby** napisal/-a:Jaz pa ne morem verjet, da je dejansko kdo dovolj neumen, da še vedno odgovarja na te jurretove nebuloze ... :roll: Kako je forum lahko zaradi njega neznosen? Samo en uporabnik je ... pa dajte že ignorirat kar piše.

Mislim, da je hudoba imela bolj v mislih njegovo pisanje v vsemogoče teme, ker res smeti forum z njimi kot pa samo tu not. Ko piše sem, je še tak znosno oz. material za smejat, problem je ko piše povsod drugje..
― Ralph Waldo Emerson
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

pirodoksin napisal/-a:
jurre napisal/-a:
Fantin napisal/-a:

Ma daj nehaj, jaz sem to doživel, pa ni trajalo teden, ampak par let, sem ti že napisal, da sem vsak dan prihajal iz šole pa sem se zjokal, en mesec nisem niti mogel jest in sem se jokal kar tako in še panične napade sem imel. Mnogi doživeli še kaj hujšega.
No, kljub temu da sem to doživel, te ne razumem, svoje prepričanje glede tvojega stanja sem ti pa že napisal.
pa preberi si kaj o samoizpolnjujoči se prerokbi (self-fulfilling prophecy)

Spet ne vidiš razlike da si ti imel to v letih ko še nisi nič zamudil (srednja). In pa če si vsak dan med ljudmi je drugo. Sredi 20 pa si tržno gledano za vedno zaznamovan in ne boš nikoli kot tipi ki si jih elitne punce želijo za seks...
Odgovori