fantje in prijateljstvo...obstaja?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Ne, nekaj bos se bluzil okoli punce, do katere imas custva, ona pa do tebe ne. Ko bo pa dobila fanta, bos pa ves poklapan (ali pac). Itak, da raje prekines stike ...
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Beya_ napisal/-a:Torej: te punce, s katerimi prijateljuješ, ne vzbujajo več zanimanja.

Je še vedno vzbujala zanimanje tudi po zavrnitvi. Sem vedel da med nama ne bo moglo biti kaj več, pa sem kljub temu lahko z njo ostal prijatelj. Prijatelja sva bila ko so bila z moje strani še vedno bila čustva in prijatelja sva ostala, ko so čustva izginila. In v tem se razlikuje od tvojega posploševanja.
Pa svoje besede še enkrat preberi. Sama praviš da ko nekega tipa spraviš v predal le prijatelja, ni več poti nazaj. wasd ima prav, zakaj neki bi potem tip ostal v stikih s teboj.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^ zato da lahko punco zahakla, če si slučajno premisli. sej ne piše več vsak dan, vendar pa vsake tolko klikne na fb ali pa lajka kako slikico, pošlje kak sms, toliko da se ohrani stik.

drugače pa jaz ne vem, a vi se zaljubte v vsakega s katerim se na prijateljski ravni lahko ujamete? ker jaz se def ne. ergo lahlo imam moške in ženske dobre prijatelje. je pa res, da visenje skupaj nonstop meni ne deluje prijateljstvo, ampak prej neka vrsta friends with 'emotional' benefits. da ne govorim o tem, da so za partnerja potrebne tudi druge kvalitete kot za prijatelja.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Seveda iz moške strani *Abby**, saj tega ne skrivamo. Moški smo drugačni kot ženske in imamo drugačno spolno slo večinoma kot pa ve (seveda obstajajo bolj seksualne punce in manj seksualni moški tud, ampak saj vemo kaj mislim s tem). Smo ves čas na preži in v iskanju razmnoževanja oz. seksa (ok to se čuje čudno ampak tako je) in imet prijateljico, ki nas privlači in vzbuja seksualne misli je skoraj nemogoče imet. Oz. seveda se da ampak moramo prek veliko stvari it. In, če ma moški neko normalno spolno slo, potem je zelo težko, da ne bo o prijateljici razmišljal kot o materialu za poseksat, če mu je všeč. In, če mu bo ta nakazala kontra, bo samo neumnež rekel ne v smislu "nočem, ker sma prijatla in nočem pokvarit" al pa kaj podobno neumnega. V resnici je pa ves čas čakal priložnost. Od tu tud razlog zakaj lahko moški oz. skoraj bolje rečeno moremo veliko več masturbirat kot ve. Redna in nikoli ustavljajoča proizvodnja sperme nas sili k temu, ker jo občutimo. :D

In ne. To ni ljubezen, le fiziologija telesa in evolucija. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ena, ki verjame v moško-žensko prijateljstvo. Upam da se to ne spremeni :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Fantin
Debatorica
Debatorica

s0nckic4 napisal/-a:ergo lahlo imam moške in ženske dobre prijatelje. je pa res, da visenje skupaj nonstop meni ne deluje prijateljstvo, ampak prej neka vrsta friends with 'emotional' benefits.

Torej ti s svojimi prijatelji ne visiš ves čas skupaj oz. nimate rednih stikov?
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

Fantin napisal/-a:Sama praviš da ko nekega tipa spraviš v predal le prijatelja, ni več poti nazaj. wasd ima prav, zakaj neki bi potem tip ostal v stikih s teboj.

Nisem vedela, da tudi pri pravem prijateljstvu mora biti prisotna privlačnost.(?!) In tako, kot si sedaj ti napisal, to pomeni, da moški vzdržujete prijateljstva samo zato, da če bo nekoč ''prijateljica'' samska, da boš lahko poskusil svojo ''šanso''? To se mi zdi rahlo primitivno in raje nimam takega kolega!! Konc koncev, to kolega niti ni!

in se strinjam z s0nckic4 ... ne more vsem vsak bit všeč! ok, z nekom se ujemaš na določenih področjih, ampak če se nena na tistih pomembnih, pač ta oseba ne more bit ''relationship material''. in meni se zdi škoda časa in truda za neko zvezo, ki itak veš, da nebo funkcionirala. medtem ko prijatelju lahko spregledaš take stvari, saj konc koncev ne živita skupaj ipd.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Dioniz napisal/-a:Seveda iz moške strani *Abby**, saj tega ne skrivamo. Moški smo drugačni kot ženske in imamo drugačno spolno slo večinoma kot pa ve (seveda obstajajo bolj seksualne punce in manj seksualni moški tud, ampak saj vemo kaj mislim s tem). Smo ves čas na preži in v iskanju razmnoževanja oz. seksa (ok to se čuje čudno ampak tako je) in imet prijateljico, ki nas privlači in vzbuja seksualne misli je skoraj nemogoče imet. Oz. seveda se da ampak moramo prek veliko stvari it. In, če ma moški neko normalno spolno slo, potem je zelo težko, da ne bo o prijateljici razmišljal kot o materialu za poseksat, če mu je všeč. In, če mu bo ta nakazala kontra, bo samo neumnež rekel ne v smislu "nočem, ker sma prijatla in nočem pokvarit" al pa kaj podobno neumnega. V resnici je pa ves čas čakal priložnost. Od tu tud razlog zakaj lahko moški oz. skoraj bolje rečeno moremo veliko več masturbirat kot ve. Redna in nikoli ustavljajoča proizvodnja sperme nas sili k temu, ker jo občutimo. :D

In ne. To ni ljubezen, le fiziologija telesa in evolucija. :)

Se ne strinjam povsem. V porastu so situacije, kjer si ženska želi seksa, moški pa ne, da ne govorim o tem, da se vedno več mladih žensk pritožuje, da njihov moški noče seksat, da ima nizek libido itd. Tako da to, da imajo moški ''po naravi'' večji libido počasi ne zdrži več vode ...

Hkrati je pa tako, da ženska načeloma niti ne bo prijateljevala z moškim, ki ji je všeč, moški pa bo prijateljeval z žensko, ki mu je seksualno privlačna, ker bo upal na to, da se zadeve spremenijo. Mogoče ste samo bolj naivni, kot ženske ... ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*Abby** napisal/-a:Se ne strinjam povsem. V porastu so situacije, kjer si ženska želi seksa, moški pa ne, da ne govorim o tem, da se vedno več mladih žensk pritožuje, da njihov moški noče seksat, da ima nizek libido itd. Tako da to, da imajo moški ''po naravi'' večji libido počasi ne zdrži več vode ...

Hkrati je pa tako, da ženska načeloma niti ne bo prijateljevala z moškim, ki ji je všeč, moški pa bo prijateljeval z žensko, ki mu je seksualno privlačna, ker bo upal na to, da se zadeve spremenijo. Mogoče ste samo bolj naivni, kot ženske ... ;)

Ne nismo bolj naivni. Ampak, če tako žensko odslovimo nas pa obsojate, da smo itak hotli samo seks. Nismo samo seksa hotli, bi bli zadovoljni tud z zvezo s seksom al pa včasih prijateljstvo s seksom. :D

In tisto kar si napisala, da je obratno: Jaz ti govorim za primer prijateljstva ne pa zveze, ko moški izgubi privlačnost do ženske in noče več seksat z njo. Ali pa je kaj druga krivo, ampak v prvi vrsti je privlačnost kriva, ker če je privlačnost in se seksa se lahko tud kak drug problem omili. Če pa je moški samski in govorim za povprečnega samskega ne aseksualnega moškega, pa je običajno pri prijateljstvu z žensko tak kot sem zgoraj opisal. In ne pričakujem od žensk, da boste to popolnoma razumele, ker pač niste moški tak kot mi vas ne moremo razumet, ker nismo ženske.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Fantin
Debatorica
Debatorica

Beya_, še enkrat: odvisno od okoliščin. Pri mnogih puncah sem takoj vedel, da se v stavku "Bodiva za začetek le prijatelja" skriva en velik "Pozabi, da bo med nama kdaj kaj več". Pa tudi če je bil njen stavek mišljen resno ter bi kasneje teoretično imel možnosti, je to dvorezen meč, saj v vmesnem času drsiš v prijateljsko cono. Torej čemu v tem primeru vztrajati v nekih stikih? Pri drugih se je izkazalo, da niso iskrene ter so sedele na večih stolih, ali pa so imele tipe na zmernem ognju ker jim je godila pozornost. Take sploh niso vredne da bi katerikoli tip sploh še imel kakšne stike z njimi. Mislim da se vsi tipi strinjajo z mano.
Fantin
Debatorica
Debatorica

*Abby** napisal/-a:V porastu so situacije, kjer si ženska želi seksa

Ja, sem spoznal punco ki me je najprej vprašala po imenu, potem če sem že seksal in tretje, če bi se dal dol z njo. Sem takoj vedel da taka ni nič kaj prida, zato sem jo odpisal.

*Abby** napisal/-a:Hkrati je pa tako, da ženska načeloma niti ne bo prijateljevala z moškim, ki ji je všeč

Dve sta z mano prijateljevali še dolgo po tistem, ko sem ju zavrnil.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Fantin napisal/-a:Torej ti s svojimi prijatelji ne visiš ves čas skupaj oz. nimate rednih stikov?

ne, ne visimo nonstop skupaj. stara sem 26 let, imam še druge stvari v življenju za počet (delo, hobiji, izobraževanje, partner, družina). smo v rednih stikih, se slišimo nekje na tedenski ravni, vidimo pa manj. oz odvisno kako nanese. tistih par prijateljev ki imam (mešano) jih imam že precej let (5-15) in dejstvo da nismo ves čas fizično skupaj ne zrahlja našega prijateljstva.
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Dioniz napisal/-a:
*Abby** napisal/-a:Se ne strinjam povsem. V porastu so situacije, kjer si ženska želi seksa, moški pa ne, da ne govorim o tem, da se vedno več mladih žensk pritožuje, da njihov moški noče seksat, da ima nizek libido itd. Tako da to, da imajo moški ''po naravi'' večji libido počasi ne zdrži več vode ...

Ne nismo bolj naivni. Ampak, če tako žensko odslovimo nas pa obsojate, da smo itak hotli samo seks. Nismo samo seksa hotli, bi bli zadovoljni tud z zvezo s seksom al pa včasih prijateljstvo s seksom. :D

In tisto kar si napisala, da je obratno: Jaz ti govorim za primer prijateljstva ne pa zveze, ko moški izgubi privlačnost do ženske in noče več seksat z njo. Ali pa je kaj druga krivo, ampak v prvi vrsti je privlačnost kriva, ker če je privlačnost in se seksa se lahko tud kak drug problem omili. Če pa je moški samski in govorim za povprečnega samskega ne aseksualnega moškega, pa je običajno pri prijateljstvu z žensko tak kot sem zgoraj opisal. In ne pričakujem od žensk, da boste to popolnoma razumele, ker pač niste moški tak kot mi vas ne moremo razumet, ker nismo ženske.

Samo skrajno bedasta ženska bo obsojala fanta, ki ji bo povedal, da mu je všeč in si želi več kot prijateljstvo ter se zato ne more družit z njo samo na platonski ravni, ker mu je ob tem hudo/se muči.

Jaz sem sicer govorila za primer zvez, kjer je bilo od začetka tako - da ima moški precej(!) manjši libido kot ženske. Tega ni tako malo, kot si misliš ... Če je pa moški samski in prijateljuje z žensko pa tudi verjamem, da do nje ne čuti nujno privlačnosti. Mislim, da imaš ti v glavi, ko nekdo reče ''prijateljica'' neko seksi bejbo, ampak dejansko je velikokrat tako, da sta prijatelja tudi res dober tip in ena izjemno grda ženska - sta se pač ujela na nekem nivoju. Dvomim, da si on njo vseeno želi poseksat ... se pa vsekakor strinjam, da je od 100 mešanih prijateljskih parov več takih, kjer on njo bi, ona pa njega ne. ;)

Iz osebnih izkušenj: nisem imela niti enega moško-ženskega prijateljstva, kjer ne bi on želel česa več.
Uporabniški avatar
rancidka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a rancidka »

Ne.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

s0nckic4 napisal/-a:drugače pa jaz ne vem, a vi se zaljubte v vsakega s katerim se na prijateljski ravni lahko ujamete? ker jaz se def ne. ergo lahlo imam moške in ženske dobre prijatelje.

:respekt: Se ne bi mogla bolj strinjat. Sama vedno pomislim na isto ko gre o debatah prijateljstva moški-ženska.

Me zanima pa kaj si vsi, ki tako vneto trdijo da ''vedno pride do nečesa več s strani nekoga'' mislijo potem o biseksualcih. A ti potem ne morejo met nobenega prijatelja, ker bi tako v ženski kot moškemu lahko našli potencialnega partnerja oziroma FF oziroma bi druga oseba lahko v tej to našla, ker je neodvisna od spola? :?:
Odgovori