masak123 napisal/-a:če sem se tolkimi poljubila ąe ne pomen da sem uľivala skos pa sm se tistimi k sm se tut hotla.. sej veste kako je ko nisi trezen
nad tem bi se pa loh mal zamislila..eno je, da poljubiš 10.000 tipov in v tem uživaš, i say go for it gurl! ampak da pa ne uživaš v tem in random poljubljaš tipe in oni tebe pa še kej.. na-a enkrat ne bodo sam poljubi in ne.."sej veste kako je ko nisi trezen", še nkol nism bla tok pijana, da bi se kr lizarila z vsem kar hodi in gre..če pa sm bla, pa ni blo možnosti za to, ker mi je itak blo preveč slabo
^^ Ta bejba se najprej ne more odločt a je samska 16 letnica k jo peca starejši tip al pa vezana 17 letnica, ki se s tipom ne pogovarja o seksu, ker si ne želi, da bi izpadla otročja. Tukaj pa sedaj pravi da se na veliko lupčka v vinjenem stanju. A mi je sploh potrebno kaj dodat?
js sm stara 23 pa sm se do zdej se pravi v 7-8 letih z 30imi. pa se sliši res velik sam pol k tko ma pomislm mi ni tok no nevem
o tejle punci pa joj stara 17 pa se je poljubljala recimo s toliko fanti kot jaz pa sm starejša 6 let, no sej zna uživat js sm tut k sm bla tko mlada kr z ene parimi se zalizala pa mi je blo mogoče pol žal sam se mi zdi da jih ni blo tok velik no
carrie_ napisal/-a:Ampak če se samo poljublja, še to ni v kategoriji da je katermu "dala" (radodajka). OK, dala je ustnice, ampak je mogoče punca še devica
Ne vem kako bi sprejel punco, ki se je pred mano poljubljala z več deset tipi. A sem samo js imel tako srečo, da sem naletel na punce ki so se pred mano poljubljale le z enim ali dvema tipoma, dvema pa celo imel čast dati prvi poljub?
carrie_ napisal/-a:Ampak če se samo poljublja, še to ni v kategoriji da je katermu "dala" (radodajka). OK, dala je ustnice, ampak je mogoče punca še devica
Ne vem kako bi sprejel punco, ki se je pred mano poljubljala z več deset tipi. A sem samo js imel tako srečo, da sem naletel na punce ki so se pred mano poljubljale le z enim ali dvema tipoma, dvema pa celo imel čast dati prvi poljub?
ne vem koliko si ti star, ampak meni bi bilo pri mojih letih to ekstra čudno. bi se kar malo zamislila
V mojem primeru je šlo za punce pri 20+ letih, ena tudi 25+. Ena je bila pod 20, pa se je pred mano poljubljala z dvema. Sicer pa poznam nekoga ki gre proti 26. letu, pa še ni doživel prvega poljuba.