Hudo! Jaz šele začenjam, ampak mi je res prijetno presenečenje, da pride poleg vodene vadbe tudi možnost uporabe dvorane.
Summer, ko bom znala kaj več kot 2 osnovna spina, se ti lahko kdaj pridružim Doma imamo fuuuuuuul visoke strope, tam nekje 4m, in nimam možnosti za lastni drog.
tut jz prodajam štango, če kera rabi.. vrtljivo, prenosljivo, ne rabi se nič vrtat lukenj u strop ali tla..stara ena dva mesca, prodajam pa ker mi f**king najemodajalka ne pusti met tega u stanovanju
*SunFlower* napisal/-a:Hudo! Jaz šele začenjam, ampak mi je res prijetno presenečenje, da pride poleg vodene vadbe tudi možnost uporabe dvorane.
Summer, ko bom znala kaj več kot 2 osnovna spina, se ti lahko kdaj pridružim Doma imamo fuuuuuuul visoke strope, tam nekje 4m, in nimam možnosti za lastni drog.
no če boš za, se mi lahko pridružiš tudi prej ti lahko pokažem kaj novega, drugače pa vsaka vadi svoje
Tudi jaz kupujem drog, ampak ti ki so na slovenskem trgu, npr. en je od Carmen Electre, potem na raznih erotičnih strane se da najti,..., dvomim da so zadosti trpežni za pravi trening. Ali ima katera s temi drogi drugačne izkušnje?
Summer055 napisal/-a:prvi je brezplačni, vsak naslednji pa mislim da stane okrog 6€. Ampak če vzameą mesečno si lahko, ko je prosta dvorana, sam postavią drog in vadią.
Pa je luątno imeti malo druľbe
vem da ste tole že lep čas debatirale ampak..kaaj? a prov v fitnes lahk greš, prneseš svojo štango in si jo tam postaviš? to dejansko počneš, počne to še kdo drug?