jaz bi nekaj vec, on pa...
Eno soboto sem spoznala tipa, zgleda res vredu, tudi ujamema se kar in sma nato v soboto tudi zabluzila ( nisma sexala ) ... pol ko sem odšla je kolegici zagnajvil tudi za cifro ... sms mi je poslal še preden sem prišla domov, pisal je da sem mu res všeč in tako dalje ... no potem sva si v pisala par dni in se nato dogovorila za kavo .... vzdušje na kavi sploh ne vem kako bi opisala, zgledal mi je zelo nesproščen. Ko sem prišla domov sem spet dobila sms ... tisti dan me je tudi vprašal kakšne želje mam glede naju, in sem mu odgovorila da nisem za resno vezo, pa da sem tako razbrala tudi z najnigega pogovora. Rekel je da tudi on nima zdaj imeti interesa resne zveze. Po tem bi 2 dni ni nič pisal, in sem pač mislila, da je to to ... ampak sem danes spet dobila sms :S Dejansko sem ugotovila da mi je tip res všeč, in da bi imela tudi kaj več ... po drugi strani pa samo sex tudi ni slaba opcija
Kaj menite se mu gre res sam za to, da me podre ? Po tisti najini kavi sem namreč mislila, da mu nisem všeč, ker je bil pač malo čuden ... ali si jaz samo določene stvari domišljam ?

Po mojem je bil živčen, ko sta šla na pijačo, ker si mu všeč in je bila ''nočem nič resnega'' samo njegova obramba, ker si ti prva to izrekla.
Mogoče te je pa hotel zgolj poseksat in je preverjal teren ... ampak če ti je eno in drugo mikavno, potem lahko poskusiš, ker tako ali drugače ne boš nič izgubila.
Mogoče te je pa hotel zgolj poseksat in je preverjal teren ... ampak če ti je eno in drugo mikavno, potem lahko poskusiš, ker tako ali drugače ne boš nič izgubila.

No jaz imam tut en problem. Z enim fantom se dobivava že dobre 2 tedna. Najprej sva se nekje srečala in je on prišel do mene in se začel pogovarjat. Nato me je povabil na pijačo, a sva se isti večer slučajno srečala nekje zunaj in zamutila. Mi je poslal naslednji dan, da se je imel ful luštn in da bi me spet rad videl. Sva se še parkrat videla- gledala film, skuhal mi je večerjo... Sva tudi sexala.
Fora je, da ko sva skupaj, mi pogosto da lupčka (tudi če je družba okoli), me kaj objema, reče kako sem luštna in podobne stvari, a kliče me vedno zvečer. Nikoli me naprimer ven ne povabi čez dan.
Enkrat me je naprimer tudi povabil k sebi in nisem mogla priti do njega pa sem rekla da se lahko malo pogovarjava preko interneta in mi nazaj reče, da je bolj person to person tip človeka.
Zdaj mi ni več jasno kaj hoče od mene. Bi imel rad kaj več, al hoče le fuck frendico
Fora je, da ko sva skupaj, mi pogosto da lupčka (tudi če je družba okoli), me kaj objema, reče kako sem luštna in podobne stvari, a kliče me vedno zvečer. Nikoli me naprimer ven ne povabi čez dan.
Enkrat me je naprimer tudi povabil k sebi in nisem mogla priti do njega pa sem rekla da se lahko malo pogovarjava preko interneta in mi nazaj reče, da je bolj person to person tip človeka.
Zdaj mi ni več jasno kaj hoče od mene. Bi imel rad kaj več, al hoče le fuck frendico

Don't worry, be happy!!
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
saj sem ga vpršaala, če on hoče, da sem samo njegova fuck frendica in mi je zatrdil da ne, ker je rad z mano. In da zakaj bi me drugače vsem predstavil...
Po drugi strani sem mu pa tudi povedala, da mi ni všeč, če me kliče le zvečer, saj mi potem daje tak vtis, a ni nič spremenil. In pravi, da se ob meni enostavno ne more zadržati, da ne bi mislil na sex
Po drugi strani sem mu pa tudi povedala, da mi ni všeč, če me kliče le zvečer, saj mi potem daje tak vtis, a ni nič spremenil. In pravi, da se ob meni enostavno ne more zadržati, da ne bi mislil na sex

Don't worry, be happy!!
-
- Komunikatorka
ena izmed teorij...
če je zatrdil, da noče da si njegova FF morda je to namirno rekel da te nebi izgubil...oz. da se ne sliši ko nek "f** fehter"...da se pokaže v drugačni luči
to da te predstavi že družbi je spet malo pod vprašanjem če te hoče za FF al za zvezo...
to da ne upošteva tvojih mnenj ,, "wrong" (mislim da tako moški in ženski so enakovredni in je treba sklepati kompromise za boljšo pot za prihodnost)...itak je človeško v naravi .. da se podnevi tut lahka marsikaj počene oz. ja ne vem čemu je potem dan namenjen .. samo za spanje.. lol
to da se ne more zadržati ob tebi na sex...lahka ena varinata.. da je noro "zadet " od tebe... ali pa je še en mimoidoč sexoholik ( ko vse kar leze pa gre podere)
če je zatrdil, da noče da si njegova FF morda je to namirno rekel da te nebi izgubil...oz. da se ne sliši ko nek "f** fehter"...da se pokaže v drugačni luči
to da te predstavi že družbi je spet malo pod vprašanjem če te hoče za FF al za zvezo...
to da ne upošteva tvojih mnenj ,, "wrong" (mislim da tako moški in ženski so enakovredni in je treba sklepati kompromise za boljšo pot za prihodnost)...itak je človeško v naravi .. da se podnevi tut lahka marsikaj počene oz. ja ne vem čemu je potem dan namenjen .. samo za spanje.. lol
to da se ne more zadržati ob tebi na sex...lahka ena varinata.. da je noro "zadet " od tebe... ali pa je še en mimoidoč sexoholik ( ko vse kar leze pa gre podere)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
jaz vem da je nebi lupčkal in objemal v javnosti, če mi ne bi bila zares všeč in bi hotel kaj več kot FF. Kadar sta dva FF to ponavadi zadržita zase in ne kažeta naklonjenosti v javnosti...
tko da pomoje je ta tipček že tvoj, ti mu moraš sam še jasno nakazat da hočeš kaj več, ker si ugotovila,da ti je všeč. Pa čimprej to naredi.
kar se tiče seksa....mislm halo, kdo pa si ne želi seksa z žensko, ki mu je všeč?!?! to še ne pomeni da si zanj seks objekt,pomen sam to da si mu všeč.
zdej pa ne komplicirej kakor vse ženske, pejt v akcijo in naredi kaj iz tega, da bo uspelo.
tko da pomoje je ta tipček že tvoj, ti mu moraš sam še jasno nakazat da hočeš kaj več, ker si ugotovila,da ti je všeč. Pa čimprej to naredi.
kar se tiče seksa....mislm halo, kdo pa si ne želi seksa z žensko, ki mu je všeč?!?! to še ne pomeni da si zanj seks objekt,pomen sam to da si mu všeč.
zdej pa ne komplicirej kakor vse ženske, pejt v akcijo in naredi kaj iz tega, da bo uspelo.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Smatra te kot FF.
Če te povabi k sebi in klobasa da je bolj person to person te v bistvu vabi na sex.
Če te stiska in malo poljublja v javnosti je to samo pripravljanje terena, seveda da te ne bo popolnoma zatajil v javnosti ker se noče cockblockat.
Če dejansko nikoli ni rekel, tudi v hecu...da bi imela kaj bolj resnega, to jemlje kot neobveznost.
Če te povabi k sebi in klobasa da je bolj person to person te v bistvu vabi na sex.
Če te stiska in malo poljublja v javnosti je to samo pripravljanje terena, seveda da te ne bo popolnoma zatajil v javnosti ker se noče cockblockat.
Če dejansko nikoli ni rekel, tudi v hecu...da bi imela kaj bolj resnega, to jemlje kot neobveznost.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Komunikatorka
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
tko se le reče. sj vrjetno se potem ne bova več družla
(čeprav lahko rečem, da sem s svojimi bivšimi v zelo dobrem prijateljstvu)
Bi imela kaj več z njim. mogoče bi bilo tut ok, če bi bla samo FF, ampak če bi to na začetku povedal. Ni pa mi všeč ta nejasen položaj oz, da govori da noče da sva samo FF, a v resnici sva.
Rada vem na čem sem!
oz nočem, da bi se potme zgodilo, da bi se zaljubila vanj, on bi me pa imel za FF.

Bi imela kaj več z njim. mogoče bi bilo tut ok, če bi bla samo FF, ampak če bi to na začetku povedal. Ni pa mi všeč ta nejasen položaj oz, da govori da noče da sva samo FF, a v resnici sva.
Rada vem na čem sem!

oz nočem, da bi se potme zgodilo, da bi se zaljubila vanj, on bi me pa imel za FF.
Don't worry, be happy!!
-
- Komunikatorka
Summer055 ne leti sedaj direktno na tebe, ampak ko berem poste/ slišim pogovore... da dosti ljudi skoči v zvezo že pri cca treh tednih...jaz ne razumem takšnih ljudi.. pol pa pričakujejo da so dost zvedl o n drugem in da je to to ...in pol pa čez mesec poslušam... wtf.. kir kreten , bedak, pridejo obžalovanja, jeza .. itd..za moje pojme je treba dati resni zvezi čas in prostor ( v mislih imam dobivanje, na pijačkah, zabavah, prireditvah, rekreacijah, delavcnih.. itd...če sta oba zainteresirena za zvezo ga doben ne bo sral z drugim in bo razumel zakaj takšna procedura...) __ druga je če govorimo o FF, spet druga če govorimo o one night scenam itd...ampak ja vsak si na svoj način razlaga...nikjer pa ne piše... za tisto kar se trudiš si dovzeten ... da se ti ne more podreti...
skratka da se vrnem nazaj na temo, razmisli še malo, postavi ga v različne situacije.. in boš videla kakšna bo reakcija...
skratka da se vrnem nazaj na temo, razmisli še malo, postavi ga v različne situacije.. in boš videla kakšna bo reakcija...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo