To željo sem imela že dolgo, a prejšnja leta zaradi faksa te želje nisem mogla realizirati, tudi ne vem, če jo bom lahko še kdaj kot to leto, ko imam več časa. Zanima me, če je še kdo, ki ima veliko željo iti opravljat poletno delo v ZDA, da ne bi šla popolnoma sama tja, saj zna v paru biti bolj zanimivo, sploh ker po končanem delu lahko do izteka vize potuješ po ZDA, kam pač želiš in koliko ti finance dopuščajo - v lastni režiji.
Kar se tiče dela so nekatera, zlasti hotelirska zelo dobro plačana. Lahko ti organizacija sama najde delo in delodajalca - recimo mene mika iti delat v hotel (sobarica in taka osnovnejša dela, za receptorja pomoje itak ne vzamejo kogarkoli zaradi jezika), kot hostesa, v kazino ipd., kjer so urne postavke in zlasti napitnine zelo visoke. Lahko delaš tudi v zabaviščnih parkih ipd.
Pogoj je le status študenta in da si lahko privoščite začetni strošek, da prideš do tja, kjer pa se ti ta strošek po izkušnjah študentov pokrije v cca. enem mesecu.

Tukaj se lahko bolje informirate, če vas zanima, pa lahko malo podebatiramo tukaj ali po zs.

http://www.sta-lj.com/delo-v-tujini/poletno-delo-zda
Super bi bilo, če se oglasi tudi kdo, ki je že šel delat preko te organizacije in z nami deli izkušnjo.