Zaželjena mnenja, da ne bo tale forum preveč rozast

jurre napisal/-a:Morale bi pri nas obstajat bolnišnice kjer bi šel in bi te uspavali na lastno željo, ampak ljudje so tako netolerantni da zanikajo smrt in željo do nje, ker se precenjujemo.
*Abby** napisal/-a:jurre in panthol - dajta, od*je*bi*ta! Pojdita na izlet nekam na morje, zavežita si kamen okoli vratu in skočita v morje. Garantirano ne bosta preživela.
Fej pa taki odgovori! Punca je prišla sem spraševat, kaj je smisel življenja in kaj je smisel tega, da se človek trudi in dela na sebi in to je odgovor? Da je bolje, da se kar ubiješ? Da bi morale za to obstajat celo ustanove?
Ne širite svojega primitivizma med ljudi. Nihče ga ne potrebuje!
Smisel življenja: Meni je pa smisel življenja, ko pridem domov k staršem in pride k meni moja psička in skače po meni in ji oči žarijo v totalnem veselju in zaupanju. Evo. Za te trenutke se vsekakor splača živet. In še za mnoge druge ...
Psihične bolezni so pa bolezni kot vse druge. Da se jih pozdravit! Ali bi po špartansko tudi invalide pometali s skal?
*Abby** napisal/-a:In ne: nočem, da bi moj oče šel v bolnišnico, kjer bi se pustil evtanazirati. In nočem, da bi to naredil moj dedek.