obsedenost z spolnostjo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^To si ponovil že špetnajstič. Jasno nam je, nula si. Kaj bi zdaj rad?
blackrainbowxd
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a blackrainbowxd »

Mislim, da ti nujno rabiš spremembe. Spremembe ne pomenijo, da ti več ne boš ti, ampak da boš postal ti, v svoji najboljši različici. Nujno moraš spremenit svoje življenje, saj če se ti nikoli nič ne dogaja, nonstop sediš doma in se smiliš sam sebi je to res bedno življenje. Sploh se ne zavedaš kakšen fenomen je življenje, koliko različnih možnosti ti ponuja, ne zavedaš se kaj vse imaš. Eni so slepi, gluhi, invalidi, stradajo...ti imaš praktično vse, razen sexa. Seksa pa nimaš zaradi svojih zmotnih prepričanj, da si ti nekaj manj, blodiš o izgubljeni mladosti, da si zaznamovan, ampak to je vse samo v tvoji glavi. Skrajni čas je, da vzameš svoje življenje v svoje roke in narediš nekaj. Prvo kot prvo moraš imeti bolj polno življenje, nekaj se ti mora dogajati, da boš se sploh imel s puncami kaj za pogovarjati, pa nasploh ljudi pritegnejo tisti, ki imajo veliko zanimivega za povedati, imajo veliko hobijev...tvoja preteklost nikogar ne zanima, edini ki ga moti tvoja preteklost si ti sam!! Pač se sprijazni, zaključi to poglavje in začni novo življenje. Veliko ljudi ima kakšno krizno obdobje, so what. Pri svojih 24. letih še lahko ogromno narediš. Začni si postavljat neke izzive, postavi si neke cilje... Ko boš sam zadovoljen s svojim življenjem boš tudi puncam zanimiv. Pa komot pojdi k neki prostitutki, pa sexaj z njo enkrat, dvakrat, dvajsetkrat..why not? potem pa boš itak že bostal bolj samozavesten na tem področju in boš tudi do punc lažje pristopil..NAREDI ŽE NEKAJ in se nehaj samo smiliti sam sebi in iskati izgovorov. Knjige, filmi, šport, gledališče, potovanja, vrtnarjenje, zbiranje znamk, kuhanje, glasba, ...to res niso otročarije ampak majhne stvari, ki lahko odlično izpopolnijo tvoje življenje. Čas je da rahlo spremeniš svoje mišljenje in začneš početi stvari, ki so zunaj tvojega kroga udobja.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Ne futrajte trola jao ...

Pa tudi, ce ne trola, ga pustite pri miru, ker ne zna drugega kot jamrat tu gori in upati, da se ga katera usmili in ga pofuka.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^ženske (razen za denar) ponavadi nočejo seksati z nesamozavestnimi luzerji. Grdo, ampak resnično.
The world is as you are.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jurre »

blackrainbowxd napisal/-a:Mislim, da ti nujno rabiš spremembe. Spremembe ne pomenijo, da ti več ne boš ti, ampak da boš postal ti, v svoji najboljši različici. Nujno moraš spremenit svoje življenje, saj če se ti nikoli nič ne dogaja, nonstop sediš doma in se smiliš sam sebi je to res bedno življenje. Sploh se ne zavedaš kakšen fenomen je življenje, koliko različnih možnosti ti ponuja, ne zavedaš se kaj vse imaš. Eni so slepi, gluhi, invalidi, stradajo...ti imaš praktično vse, razen sexa. Seksa pa nimaš zaradi svojih zmotnih prepričanj, da si ti nekaj manj, blodiš o izgubljeni mladosti, da si zaznamovan, ampak to je vse samo v tvoji glavi. Skrajni čas je, da vzameš svoje življenje v svoje roke in narediš nekaj. Prvo kot prvo moraš imeti bolj polno življenje, nekaj se ti mora dogajati, da boš se sploh imel s puncami kaj za pogovarjati, pa nasploh ljudi pritegnejo tisti, ki imajo veliko zanimivega za povedati, imajo veliko hobijev...tvoja preteklost nikogar ne zanima, edini ki ga moti tvoja preteklost si ti sam!! Pač se sprijazni, zaključi to poglavje in začni novo življenje. Veliko ljudi ima kakšno krizno obdobje, so what. Pri svojih 24. letih še lahko ogromno narediš. Začni si postavljat neke izzive, postavi si neke cilje... Ko boš sam zadovoljen s svojim življenjem boš tudi puncam zanimiv. Pa komot pojdi k neki prostitutki, pa sexaj z njo enkrat, dvakrat, dvajsetkrat..why not? potem pa boš itak že bostal bolj samozavesten na tem področju in boš tudi do punc lažje pristopil..NAREDI ŽE NEKAJ in se nehaj samo smiliti sam sebi in iskati izgovorov. Knjige, filmi, šport, gledališče, potovanja, vrtnarjenje, zbiranje znamk, kuhanje, glasba, ...to res niso otročarije ampak majhne stvari, ki lahko odlično izpopolnijo tvoje življenje. Čas je da rahlo spremeniš svoje mišljenje in začneš početi stvari, ki so zunaj tvojega kroga udobja.

Tega luksuza se lahko greš če imaš službo oz. denar. Jaz je nimam, niti ni možnosti da bi jo dobil. Sicer pa kamorkoli bi prišel, vsepovsod bi bil manjvreden, ker se ne bi imel o čem pogovarjat.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Kako prikladno vsakič znova ignoriraš to vprašanje: Kaj bi zdaj ti rad od nas? Svoje poglede nase si razložil že tolikokrat, da je vsem jasno kaj si...in kaj zdaj? Boš iskal pozornost dokler bo ta forum obstajal al kak?
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Vsaka nova potrditev ničvrednosti in potrditev brezmožnosti je veliko vredna in korak bližje koncu življenja.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Temptress »

We are all cheering for you. :)
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Nov vikend, nov petek kjer bodo lepe punce seksale po wcjih, nudile oralo lepim tipom pod mizami, sreče ker lahko okušajo telesa, se spominjale kje so že vse seksale, kako je bila nekoč prodajalka ali natakarca in jo je nekdo poseksal sredi delovnega časa... nekateri pa ne bomo nikoli imeli življenja in uživali glavnega smisla življenja, ker smo ga nesposobni...

:cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Slika

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Depp is always deep. :D
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

jurre napisal/-a:Nov vikend, nov petek kjer bodo lepe punce seksale po wcjih, nudile oralo lepim tipom pod mizami, sreče ker lahko okušajo telesa, se spominjale kje so že vse seksale, kako je bila nekoč prodajalka ali natakarca in jo je nekdo poseksal sredi delovnega časa...
Vprašaj se, ali si sploh želiš takšno žensko.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Saj povsod piše, da si jo želi. Taka mu je ideal. :roll:
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Sej problem je v tem, da ne ve kako naj pride do take ženske (beri: lahke), kaj šele kaj težjega. Če bi on res hotel tako žensko, bi se menda že zdavnaj spečal s katero od njih.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Tale ma probleme sam s sabo. In dokler jih bo mel nobene babe ne bo dobil. Torej najbrž nikoli.

Nočem bit nesramna sam res nevem kak je lahko nekomu smisel življenja to kar je njemu. Men je to vstran vrženo življenje in smiljenje samemu sebi. Kr nekaj.
Yada, yada, yada...
Odgovori