brijem se z brivnikom, če kupujem britvice gledam po številu rezil, peno pač vzamem neko, deodorant isto, šamponi so mi vsi isti, isto milo..v bistvu mi je vsa kozmetika popolnoma enaka.
------------------------------------------
Kako bi moral moški izgledati (stil) da bi na tebe naredil vtis na 1. zmenku?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Prijatelja in sovoditelja, da naslednje srečanje odpade .
Hipotetična situacija (vsaka podobnost situacijam iz resničnega življenja je zgolj naključna):
Pikica in Metka sta cimri. Cimra Pikica redno vozi v študentsko sobo FF, recimo mu Tonček. Pikica trdi, da s Tončkom ni nič resnega, in tudi ne išče ničesar resnega. Tonček nekega večera, pod vplivom opojnih substanc predlaga koitus cimri Metki, ki ga seveda elegantno zavrne.
Vprašanja: Ali bi morala Metka Pikici povedati za neprimerno povabilo? Zakaj ja/ne? Si že bil/a kdaj v podobni situaciji? Kako se je rešilo?
Ja bi ji morala povedati. Ker se mi zdi prov, da se take stvari pove cimri/prijateljici, pa tudi če je tist tip samo ff. Nisem še bila v taki situaciji.
ne bi povedala, itak je sam ff ona pa ga je zavrnila. Sem že doživela,bila tiho, kar pomeni da nisem omenjala tega nikomur, tudi ostalim kolegicam ne. In je šlo mimo in nikoli več ni namigoval. Pogovor reši ogromno stvari in prepreči nesporazume.
Si že bil/a kdaj prevaran/a (mislim s strani prevarantov in ne fanta ). Kaj se je zgodilo?
ne bi povedala, itak je sam ff ona pa ga je zavrnila. Sem že doživela,bila tiho, kar pomeni da nisem omenjala tega nikomur, tudi ostalim kolegicam ne. In je šlo mimo in nikoli več ni namigoval. Pogovor reši ogromno stvari in prepreči nesporazume.
Si že bil/a kdaj prevaran/a (mislim s strani prevarantov in ne fanta ). Kaj se je zgodilo?